Minikler kendi yaptıkları kulübeleri barınağa teslim etti

Minikler kendi yaptıkları kulübeleri barınağa teslim etti
İlköğretim 3. sınıf öğrencileri kendi elleriyle yaptıkları hayvan barınaklarını Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne bağışladılar.

Büyükçekmece Kültür 2000 Koleji minik öğrencileri kış aylarında sokak hayvanlarının üşümemesi için yapmış oldukları köpek kulübelerini, Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim ettiler. Barınaktaki hayvanlara mama getirmeyi de ihmal etmeyen duyarlı öğrencileri velileri de yalnız bırakmadı.

5 bin sokak hayvanı barınıyor

Hayvansever çocukların, soğuk kış gününde sokak hayvanları üşümesin diye yaptıkları köpek kulübelerini teslim alan ve yaklaşık 5 bin sokak hayvanını barındıran  Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri duyarlı çocuklara ve ailelerine teşekkür ettiler.

"Sokaktaki dostlarımızı unutmamalıyız"

Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmamamız gerektiğini söyleyen Başkan Akgün, “Unutmayalım ki onlarında bir canı var. Soğuk kış günlerinde sokaktaki dostlarımız için kapımızın önüne bir kap su, bir kap yiyecek bırakalım”  dedi.

Başkan Akgün, “Büyükçekmece Belediyesi olarak üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.  Vatandaşlarımızın da duyarlı olması ve bizlere destek olmaları gerekiyor. Kültür 2000 Koleji öğrencileri örnek bir davranış sergiledi” ifadesini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.