Oda başkanları iftarda buluştu

Oda başkanları iftarda buluştu
Bölgemizdeki ilçelerinin oda başkanları Büyükçekmece Şoförler Odası Başkanı Mahir Ereke’nin verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.
Geleneksel olarak verilen iftar yemeğine İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz’ın yanı sıra Büyükçekmece, Esenyurt ve Beylikdüzü ilçelerinde faaliyet gösteren taksi, minibüs, otobüs, kamyon ve kamyonetçiler ile çok sayıda oda başkanı ve üyeleri katıldılar. 

Büyükçekmece Şoförler Odasının her yıl geleneksel olarak verdiği iftar yemeği bu Ramazan Avcılar İBB Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti. Yemeğe oda üyelerini yanı sıra İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Çevre ilçe Şoförler odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükçekmece  Ziraat Odası Başkan Vekili Sezgin Erçağ, İstanbul Erkek Kadın Konfeksiyoncu Terziler Esnaf Oda Başkanı Niyazi Karakahya, Avcılar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Mehmet Kapusuz, Mavi Marmara Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Yılmaz ve Yönetim Kurlu üyeleri ile çok sayıda Şoför esnafı katıldılar.

Avcılar İBB Sosyal tesislerindeki iftar yemeğine gelen davetlileri kapıda karşılayan Büyükçekmece Şoförler Odası Başkanı Mahir Ereke;  Rahmet ve bereket ayı ramazanın tüm İslam alemine ve dünyaya bolluk ve bereket getirmesi temennisin de bulunarak iftara katılan oda başkanlarına ve üyelerine teşekkür etti. Başkan Ereke iftarda yaptığı konuşmasında, 'Her yıl olduğu gibi bu senede hep beraber iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mübarek Ramazan ayının tüm esnaf teşkilatımıza birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde mutluluk huzur ve bol kazanç getirmesini temenni eder, Esnafımızın ve meslektaşlarımızın Ramazan Bayramını kutlar iftarımıza katılımınız için tekrar teşekkür ederim' dedi. İftar sonrası sofra duası okundu ve sıcak bir sohbetten sonra davetlileri oda başkanı Mahir Ereke ve yönetim kurulu üyeler kapıya kadar uğurladılar. İftar programından çok memnun kalan Şoför esnafı ve yöneticileri Ereke ve yönetimine teşekkür ettiler.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.