Okulda eksik çok ama yılmak YOK

Okulda eksik çok ama yılmak YOK
Gazi İlköğretim Okulu’nun kütüphanesi, kitaplığı, tiyatro ve toplantı salonu, projeksiyon makinesi, fotokopi makinesinin olmadığı belirtildi. Okul Aile Birliği yöneticileri Serap Toprak, Güner Yanmaz, Hülya Öztürk, Sevgi Ataş ve Başkan Nuray Çeçen, eksikl
Çatalca Gazi İlköğretim Okulu Aile Birliği ve velileri
 
İĞNE İLE KUYU KAZIYORLAR

 
İstanbul’un en güzel ilçesi Çatalca’da Gazi İlköğretim Okulu’nda hem eğitimciler, hem veliler hem de öğrenciler yokluklarla boğuşuyor. Ancak sorunlar karşısında pes etmeyen Okul Aile Birliği Başkanı Nuray Çeçen ve yöneticilerle veliler el ele vererek eksikleri gidermeğe çalışıyorlar. Bu büyük uğraşlarıyla adeta iğneyle kuyu kazan Gazi İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yöneticileri, okullarının eksiklerini gidermek için her yolu deniyorlar.
 
Yoklukların arkasına sığınmıyoruz
 
Okul Aile Birliği Başkanı Nuray Çeçen; el ele vererek bir çalışma başlattıklarını vurguladı. Okula destek için yeni yıl nedeniyle bir takvim yaptırdıklarını kaydeden Başkan Çeçen, takvimleri satarak okullarındaki küçükte olsa bazı eksikleri gidermeğe çalışacaklarını söyledi. Çeçen; “Yoklukların eksiklerin arkasına sığınmıyoruz. Ne var ki olanaklarımız da yeterli değil, o yüzden eğitime destek verecek kurum ve kişilerin yardımını bekliyoruz” dedi.
 
Eksikler saymakla bitmiyor
 
Gazi İlköğretim Okulu’nun kütüphanesi, kitaplığı, tiyatro ve toplantı salonu, projeksiyon makinesi, fotokopi makinesinin olmadığı belirtildi. Okul Aile Birliği yöneticileri Serap Toprak, Güner Yanmaz, Hülya Öztürk, Sevgi Ataş ve Başkan Nuray Çeçen, eksiklerin giderilmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söylediler. Okulun eksiklerinden bir bölümünü gidermek için yardımcı olacakların Okul Aile Birliği’ni 0212.789.11.56 numaralı telefonundan aramalarını isteyen Birlik Başkanı Nuray Çeçen; “İstanbul’un en güzel ilçesi olan Çatalca’da, eksiklerle boğuşan bir okulun yöneticileri olarak herkesin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.