Pilot olmak isteyenlere THY yardıma hazır.

Pilot olmak isteyenlere THY yardıma hazır.
THY Genel Müdür Yardımclığı görevine 4 ay önce ayin olan Kaptan. Levent Yılmaz. Havacılığa meraklı üniversite mezunu bay ve bayan gençlere kapılarının açık olduğunu hatırlatıyor.


İstanbul Ak Parti 3. Bölge Milletvekili adayı. Gazeteci Dursun Boran'ı bugün THY Genel Müdürlüğü binasında kabul eden Yılmaz kaptan. THY nın yeni hizmetlerinden bahsetti. Bir soru üzerine, iyi derece ingilizce bilen havacılığa ve uçmaya meraklı bay ve bayan Türk gençlerine THY kapılarının açık olduğunu söyledi. 

CUMHURBAŞKANI R.T ERDOĞAN'IN ÖZEL UÇAĞININ PİLOTU.

VİP Uçakları Operasyon Müdürü iken. THY Genel Müdürü Y. ( Uçuş İşletme ) olan Yılmaz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel uçağınında kaptanı. Erdoğan'ı, dünyanın pek çok devletine, liderler toplantısına götüren Kpt. Yılmaz. Şimdi THY Uçuş İşletme den sorumlu genel müdür yardımcısı olarak, 4 bin kaptan, 8 bin kabin memurunun sorumlusu olarak, yeni projeler için çalışıyor.
Yetiştirmek üzere 2. kaptan alım ilanlarının büyük ilgi görmesinden memnun olduklarını anlatan Yılmaz. Havacılıkda Türkiye Dünyada daha iyi yerlere gelecek dedi.

Resim de: 
THY ( Türk Hava Yolları ) Genel Müdür Y. Yılmaz. Star TV E. Protokol Müdürü Gazeteci. Dursun Boran ile makamında görülüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.