Pınartepe Muhtarı Özlem Polat’ın en acı günü

Pınartepe Muhtarı Özlem Polat’ın en acı günü
Büyükçekmece ilçesi Pınartepe Mahalle Muhtarı Özlem Polat, 38 yaşındaki eşi Volkan Polat’ı trafik kazasında kaybetti.

Genç yaşta hayata gözlerini yuman 2 çocuk babası Volkan Polat, önceki gün Büyükçekmece Çatalca yolu arasında Menekşe mevkiinde geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Büyükçekmece Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Polat’ın naaşı Kavaklı Yeni Mezarlığı’na defnedildi.

KKTC’den cenaze için erken döndü

Cenazeye katılabilmek için KKTC’den erken dönen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Muhtar Özlem Polat ve yakınlarının acısını paylaştı. Cenaze törenine katılım oldukça yoğun oldu. Cenazeye Başkan Dr. Hasan Akgün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Reşit Oral, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve siyasi partilerin temsilcileri ile Polat ailesinin akraba ve yakınları katıldı.

Bitirilemeyen Çatalca yoluna büyük tepki

Cenazede Polat ailesinin yakınlarının, trafik kazasının gerçekleştiği ve halk arasında “ölüm yolu” olarak bilinen yolun bu bölümünün neden tamamlanamadığı şeklindeki tepkilerinin haklı olduğunu belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, şu açıklamayı yaptı: “Ulaştırma Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğü artık bir an önce harekete geçsin.

Daha fazla can kaybı olmaması için, insanlarımızın daha fazla canlarının yanmaması için bu yol çalışması bir an önce tamamlanmalıdır. Yolun dörtte üçlük bölümü bitirilmiş ancak en tehlikeli bölgesi bir türlü bitirilemiyor. Çatalca yolu Menekşe Köprüsü ölüm köprüsü haline gelmiştir. Bir an önce teknik ve emniyetli şekilde yolun bitirilmesi gerekiyor. Yarın önce Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme getireceğim ardından Karayolları Bölge Müdürlüğü ile bir kez daha görüşeceğim. Sonuç alamaz isem Ankara’ya kadar gideceğim. Halkımızın daha fazla canının yanmaması adına ne gerekiyorsa yapacağım” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.