Romanlar Silivri'de dernek kurdu

Romanlar Silivri'de dernek kurdu
Roman vatandaşlarının yoğun olarak yerleşim gösterdiği Silivri'de bir araya gelen romanlar dernek kurdu. Silivri Romanlar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin açılış töreni ise oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Açılış törenine Silivri Kaymakamı A. Mesut Demirkol, Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ak Parti İlçe başkanı Metin Karakaş, CHP ilçe başkan vekili Hüseyin Şahin, MHP ilçe başkanı Şenol Türkyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Roman Dernekleri Federasyon Genel Sekrerteri Adnan Demirez, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra millet vekili aday adayları, Selami Değirmenci, Abdullah Yıldırım ve çok sayıda roman vatandaş katıldı. Derneğin kurucu Başkanı Kamil Kayacıoğlu'nun yönetiminde ise Erkan Horoz, Fahrettin Gezginci, Günay Noyan ve Tuncay Gülsever kurucu yönetim kurulu olarak yer aldı.

 

Romanlar doyasıya eğlendi

 

Açılış töreninde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Dernek Başkanı Kamil Kalaycıoğlu basın mensuplarına poz verdi. Roman müzisyenlerinde eşlik ettiği açılışta roman vatandaşlarda doyasıya eğlendi. Derneğin açılışında, Silivri Kaymakamı A. Mesut Demirkol ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar, roman vatandaşların sıkıntılarına değinerek derneğin bu anlamda önemine dikkat çekti. Demirkol ve Işıklar derneğe destek sözü de verdi. Açılışa katılan protokol üyeleri derneğin bağış sandığına bir miktar maddi yardımda bulundu.

 

Haber: Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.