'Sesini duymak için her şeyimi veririm'

'Sesini duymak için her şeyimi veririm'
Evin camlarını silmek için dışarı çıktı...

ANKARA'da ailesi ile birlikte oturduğu evinin camlarını silmek için dışarı çıktıktan sonra kaybolan 16 yaşındaki Gizem Gültepe'nin babası Nazmi Gültepe, 1 aydır kayıp olan kızını Antalya’nın Alanya İlçesi'nde arıyor.

Ankara Etlik’e bağlı Ayvalı Mahallesi Hacıbektaş Sokak'taki evinin önünde cam silerken kaybolan Farabi Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi Gizem Gültepe'nin Alanya'da görüldüğünü duyan 3 çocuk babası Nazmi Gültepe, harekete geçti. Elinde kızının fotoğrafı kapı kapı dolaşan Gültepe, 1 aydır kayıp olan kızının hayatından endişe duyduğunu söyledi.

Kızı Gizem'in yanına hiçbir eşya ve para almadan ortan kaybolmasına anlam veremediklerini belirten baba Gültepe, kaçırıldığını düşünüyor. Hiçbir sağlık sorunu olmayan kızının içine kapanık olduğuna dikkati çeken Gültepe, "Tüm arkadaşlarını aradık. Ancak gören kimse yok. Birlikte kaçacağı bir erkek arkadaşı da yoktu. Bu da kaçırılma ihtimalini güçlendiriyor" diye konuştu.

TEMİZLİK İÇİN ÇIKTI BİR DAHA GELMEDİ

Ankara'da terzilik yapan Nazmi Gültepe, "Kızım 1 Temmuz Cuma günü annesiyle gün boyu evde temizlik yaptı. Daha sonra dışarı çıkıp evin pencerelerini silmek istedi. Sokağa çıkan kızımdan bir daha haber alamadık" dedi. Kızlarının bulunması için tüm imkanlarını seferber ettiklerini kaydeden Gültepe, jandarma ve polise de kayıp başvurusunda bulunduklarını söyledi.

ALANYA'DA GÖRÜLMÜŞ

Bazı ulusal televizyon kanallarına kızının fotoğraflarını göndererek yardım istediğini vurgulayan Gültepe, şöyle dedi:

"Kızımın televizyondaki fotoğrafını izleyen bir kişi, Alanya’da gördüğünü bildirmiş. Bunun üzerine Alanya’ya geldim. Her yerde kızımı arıyorum. İyi olduğunu bilmek ve bir kere sesini duyabilmek için her şeyimi veririm. Çaresiz bir durumdayız. Ailem perişan oldu."

Kızının fotoğraflarını Alanya'da polis ve jandarma ekiplerine veren Gültepe, kızını bulan ya da görenlerin yetkililere haber vermesini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.