Sevgililer Günü'nde yapmanız gerekenler!

Sevgililer Günü'nde yapmanız gerekenler!
Eğer sevgisinden eminseniz özel günleri değil de sizi önemsemesini tercih etmelisiniz. Yine de bu Sevgililer Günü'nü bugünü unutmanın değil, hatırlamanın günü. Onları bu kez size yükledikleri acılar, ıstıraplarla, dertlerle değil de keyifler ve sizin haya
Koç burcu: Onu bugün üzmeyin olurmu?
Bugün sevgilinize iyi davranın. Onu tüm kötü özelliklerinden dolayı eleştirebileceğiniz 364 gün daha var. İçki kadehinizi doldurun ve olayları doğal gelişimine bırakın. Eğer özel biri ile birlikteyseniz, bugün nişan haberi bile getirebilir. Sevgiliniz yok mu? Arkadaşlarınız dışarıya çıkın. Yalnızlığınız uzun sürmeyecek. En çılgın aşk iki yine Koç arasında yaşanacak. 


Boğa burcu: Eski sevgili aranır mı?

Bir romantizm bir telaş... Evet, onu kıskanabilirsiniz. Hatta bütün sevgililere kıskanan gözlerle bakabilirsiniz ama durun... Sakın eski arkadaşlarınızı aramaya kalmayın, çünkü eski ilişkilere dönüş bu dönem Boğalarda çok fazla. Yine özgürlük arayışında olan Boğalar lar ilişkilerini donduracaklar Kendisini yenilemeyi başaranlar ilişkilerini de yenileyebilecekler İnanın bugün onu istemiyorsanız zaten 15 Şubat’ta da tüm kapılar ona kapalı olacak... Günün skandal aşkı Boğa ve İkizler arasında yaşanacak.



İkizler burcu: Seni seviyorum mu? Çok klasik!

Bu günün en orjinal yanı siz olun ve o gün ona aşkınızı en orjinal biçimde anlatın! Durun! Bir not kağıdına yazılan şiir geçmiş yıllarda kaldı... geçici de olsa adını bu özel gün için dövme yaptırabilirsiniz Yine İç çamaşırıniz ile şımartabilirsiniz şehir dışına kısa bir kaçamak yapabilirsiniz.. Şansınızı deneyin.
 

Yengeç burcu: içselleşen yengeçlere etkileyici kişilerle sürpriz aşklar
Sevgililer Gününde de Ay Yengeç burcunda güçlü bir pozisyonda olduğundan, edilen teklifler, dilenen dilekler, içinizden geçirdiğiniz arzular kalıcı olacak. Eğer uzun süredir birlikte olduğunuz ya da evliysenizen gözde Yengeç siz olacaksınız demektir. Doğum gününüz 8 Temmuz veya artıeksi beş gün içinde ise bu neşeli günden daha fazla yararlanacaksınız.

 
Aslan burcu: İş çevrelerinde bulunan kişilerden etkilenebilir

Güneş ilişki evinizde ilerliyor. Bu etki aşk ve evliliği birbirine güçlü bir şekilde bağlayan müthiş bir gelişmedir. Pek çok aslanın nişanlanmak ya da evlenmekle ilgili duyuracak güzel haberleri olacak, ya da evliliklerinde çok mutlu olacaklar! her zaman gitmek istediğiniz o biryerlere gidin. Doğum gününüz 16 Ağustos'a 5gün öncesi ve sonrasına denk geliyorsa bu sizin isminize yazılı gün sizin için senenin en önemli anlarından biri olabilir.


Başak burcu: Tahmin edemeyeceğiniz gelişmeler olacak

Sürprizlerle dolu bir gün. 14 Şubat sizin ve ilişkinizin duygularını doruğa çıkarıyor. Venüs sizin gerçek aşk evinizde olduğundan harika bir geceye işaret ediyor. Yalnızsanız yolculuklarınızda çok etkileyici kişilerle karşılaşabilir ve sürpriz bir aşkın içinde kalbinizi çarptıracak bir mesaj alabilirsiniz. Yükselen Başaklar ilişkilerini çok başka boyutlara taşırken, karamsar ve kararsız olanların ilişkileri bitebilir. En seksi çifti ise Başak ve İkizler çifti olacak.
 

Terazi burcu: Sevdiklerini çileden çıkarabilrler

Baskı duygusu uyandırarak ilişkiyi zora sokabilirsiniz . Yinede sizi " Sevgililer Günü size mutluluk şarkıları söyletirken Venüs de yıldız haritanızın ev bölgesinde olacak. Bu da evliliğiniz veya birlikteliniz ile ilgili iyi bir haber alacağınızın göstergesi olabilir Sevgililer Günü'nde iş için şehir dışında olursanız boşuna endişelenmeyin. En iyi etkiler baharla gelecek, onun için fazla bir şey kaçırmıyorsunuz. Terazi ve Balık gcenin en uyumlu çifti olacak
 

Yay burcu: Kalacağınız yer özel olacaktır.

Uzak bir yol yapabilirsiniz, böyle durumda seyahat koşulları ve kalacağınız yer özel olacaktır. Aslında iş için de, keyif için de seyahat edebilirsiniz ama eğer Sevgililer Günü'nde şehir dışında olmanız gerekirse yine de önce ve sonrasında sevgilinizle küçük bir kutlama yapabilirsiniz. Aşk yeterince güçlü ise aşkı kutlamak için her şey bir bahane olabilir.
 
 
Akrep burcu: Yakın çevrelerinde bulunan kişilerden sürprizler

Bu sene yerlerinde duramayan Akreplere yakın çevrelerinde bulunan kişilerden etkilenebilir ve kendilerini sıra dışı bir aşkın içinde bulabilirler. Bu gece şehir dışında romantik bir restorana gidebilirsiniz. Sevgilinizden düşünceli bir hediye alabilirsiniz. Sevgililer Günü'nde Merkür (haberler), Uranüs sürprizler) ile gerçek aşk evi beşinci evinizde kavuşumda olacak ve tahmin edemeyeceğiniz gelişmeler getirecek. En ideal çifti; Akrep ve Boğa burçları olacak.
 
 
Oğlak burcu: Bu aşk gününde sınır yok!
Kendinize o vitrinde beğendiğiniz ne beğendiyseniz bir an evvel satın alın. Yalnızsanız ya da sevgiliniz varsa bile o günün keşmekeşinde kız arkadaşlarınızla gideceğiniz bir yemek ardından sinemanın keyfine inanamazsınız! Ve Sevgililer Günü gecesinde en seksi kokunuzu sürerek sevgilinizle gecenin tadını çıkarın içinizden ne geçiriyorsanız! Bu aşk gününde sınır yok!  

 
Kova burcu: Kendi sevgililer gününüzü yaratın!

14 Şubat... Evet... Kutlamaları sevenler için güzel bir tarih ama bizim önerimiz aşkınıza ayıracağınız bir haftasonu tatilini kutlama ilan ederek diğer âşıkları kıskandırmanız.
Ne yazık ki bazılarınıza umduğunuz romantik titreşimi getirmiyor. Olaylar ilişkinizde paylaştığınız ortak noktalardan çok farklılıkları ön plana çıkaracak. 14 Şubat'ta ilişkiniz bir dönüm noktasına geliyor. Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu dolunay sırasında ilişkinin gerçek durumu ortaya çıkacak.


Balık burcu: Kırmızı Güllerle alternatifler üretin!

Bu seçeneğimiz de erkeklere... Gül kadar kırmızı ve seksi olan bir çiçek daha yok biliyoruz ama ona alternatifler düşünerek kendinizi özel kılmanız kalıcılığınızı artıracaktır:) Aşıklar için bugün siz ya da sevgiliniz bugün sadece en iyisi ile yetineceksiniz. Gideceğiniz restoran yemekleri, servisi ve şık atmosferiyle çok lüks bir restoran olmayabilir Aama sizin sevginiz hepsinden güzel gelecektir. Bu kadarla kalmıyor, bazılarınıza Ay Yengeç burcunda olacağı için burcundaki Venüs mutluluk gezegeni Jüpiter'le flört için ona göz kırpıyor Balıklara.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.