Sevgililer Günü'ne özel 1 liraya gelinlik kampanyası

Sevgililer Günü'ne özel 1 liraya gelinlik kampanyası
Sivas'ta bir gelinlik mağazasının Sevgililer Günü dolayısıyla 1 liraya 14 gelinlik sattığı kampanyaya yoğun ilgi olunca gelinlikler çekilişle dağıtıldı.
Mehmet Paşa Mahallesi'ndeki bir gelinlik mağazasının Sevgililer Günü nedeniyle ''14 Şubat saat 14.00'de 14 gelinlik dağıtacağını'' duyurmasının ardından bugün çok sayıda müşteri mağazaya geldi. 14 gelinlik için 300'ün üzerinde başvuru olunca işletme sahibi Ahmet Baloğlu çözümü gelinlikleri çekilişle dağıtmakta buldu. Saat 14.00'den sonra Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (SESOB) Beşir Köksal'ın da katılımıyla kura çekimi yapıldı.

Kura çekimi öncesi konuşan SESOB Başkanı Köksal, böyle güzel bir günde iki sevinci bir arada yaşadıklarını belirterek, ''Böyle hayırlı bir günde Sivas'ın ahi teşkilatına yakışır, ahiliğe uygun bir işi gerçekleştirmesi, gelinlikleri 14 kişiye giydirmesi gerçekten hepimizi mutlu etti. İşte ahilik bu. Ahiliğin geleneği de bu. Sevmek, bonkör olmak, insanlara yardımcı olmak, insanların gönlünü kazanmak gerçekten de çok önemlidir. Bu uygulama inşallah diğer esnaflarımıza da örnek olur ve devam eder'' diye konuştu.

İşyeri sahibi Ahmet Baloğlu ise kampanyayı ticari bir amaç gözetmeksizin yaptığını dile getirerek, ''4 günde gerçekleşen bir şey bu. Gelinlikleri alacak kişilerde inşallah ihtiyaç sahibidir. Bu şekilde örnek oluruz, ilk adımı atmış oluruz. Allah, bize dağıtan el olmayı nasip etsin. O amaçla çıktık yola Mevlam da ona göre, gönlümüze göre veriyor. 14 gelinliği 1 liraya veriyoruz'' dedi. Konuşmaların ardından gerçekleştirilen kurayla gelinlikler 1 lira karşılığında teslim edildi.
 

Konya'dan gelinini görmeye geldi, gelinlik kazandı

Oğlunun nişanlısının ailesini ziyaret için Konya'dan Sivas'a gelen Salim Güleç de eşiyle birlikte kurada ismi çıkan şanslı kişiler arasında yer aldı. Salim Güleç, ''Sivas'ta gelin kızımız var. Buradan oğlumu nişanladık. 2 gündür Sivas'tayız. Dün gelinlik bakmaya çıkmıştık. Bu gelinlik mağazasına da uğradık. Böyle bir kampanya olduğunu duyunca da çekilişe katıldık. Oğluma ve gelinime Sevgililer Günü hediyesi oldu'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.