Şimşek ve Tekin ailelerinin mutlu günü

Şimşek ve Tekin ailelerinin mutlu günü
Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve Metmar Marketler Zinciri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Şimşek’in yeğeni Bilal Şimşek, hafta sonu düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Rukiye Tekin ve Bilal Şimşek’in düğün törenlerinde Esenyurt Belediyesi Meclis Üyeleri ve Bürokratlarının ilgisi yoğun oldu. Bölgenin tanınmış işadamı ve siyasetçisi Şemsettin Şimşek ve diğer aile üyeleri konuklarını kapıda karşıladı.

Bilal ve Rukiye çiftinin nikâh akdinin gerçekleşmesiyle birlikte Kuran-ı Kerim tilaveti okundu. Düğün töreni Devran Tasavvuf Müziği ekibinin ilahi ve Mevlevi ekibinin gösterileriyle devam etti.


Şemsettin Şimşek’ten dostlarına teşekkür

Yeğeni Bilal Şimşek’in evlendirmenin mutluluğunu yaşayan amca Şemsettin Şimşek, duygularını; “İnsan hayatında acıları ve sevinçleri dostlarıyla paylaşılır. Bizlerde bugün sevincimizi dostlarımızla paylaşmanın mutluluğunu ve hazzını yaşıyoruz. Sizlerin aracılığı ile düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde paylaştı. 
   
Dostlar yalnız bırakmadı

Şimşek ve Tekin ailelerini bu mutlu günlerinde; Esenyurt Belediye Başkan vekili Mehmet Adıgüzel, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Danışmanı ve Meclis Üyesi Metin Karakoç, Esenyurt Belediye Meclis Üyeleri Efrail Çiftçi, Aşkın Demirel, Hüseyin Akbaş ve Mustafa Eralmaç, Başkan Danışmanları Selahaddin Aydar ve Rıza Altaylı, Esenyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mustafa Karatay, Esenyurt Tüketiciler Dernek Başkanı Alican Gökçe, işadamları, esnaflar ve STK Temsilcileri katılarak yalnız bırakmamış oldu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.