Siyasiler cenazede buluştu

Siyasiler cenazede buluştu
Ak Parti İstanbul Büyükşehir ve Büyükçekmece Belediye Meclis Grup Başkanı Recep Erol’un amcası Mehmet Erol kayınvalidesini kaybetti. 83 Yaşında hayata veda eden merhume Zöhre Ongan’ın cenaze törenine çok sayıda siyasetçi ve STK temsilcileri katıldı.
Dün Büyükçekmece Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece mezarlığında toprağa verilen merhume Zöhre Ongan, uzun zamandır rahatsızlığı sebebiyle tedavi görüyordu.




Amcasını bu acı gününde yalnız bırakmayan Recep Erol’un acısını paylaşanlar arasında bölgemiz siyaset, spor, sanat, iş ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile merhumun eş, dost ve akrabalarının oluşturduğu yoğun bir kalabalık vardı. Bu arada Recep Erol'un İlçe Başkanlığı döneminde yönetiminde yer alan eski ve yeni Ak Parti Büyükçekmece İlçe Yöneticileri ile Belediye Meclis üyeleri yoğun katılım gösterirken, şimdiki İlçe Başkanının katılmaması, Yönetim Kurulu'ndan da katılan kişi sayısının az olması dikkat çekti.


Biz de HABERDAR Gazetesi olarak Recep Erol ve ailesinin acısını paylaşıyor, merhume Zöhre Ongan’a Allah'tan rahmet dileriz, geride kalanlara sabır ve başsağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.