THY New York seferlerinde internetin ücretsiz olması isteniyor.

THY New York seferlerinde internetin ücretsiz olması isteniyor.
THY ( Türk Hava Yolları ) nın İstanbul- Amerika uçuşlarında başta New York olmak üzere, diğer Amerika hatlarında internetin ücretsiz olması isteniyor.

İbrahim BORAN 'ın Özel Haberi. 



SINIRSIZ İÇKİ BEDAVA. İNTERNET PARALI !


THY nın günde karşılıklı 3 sefer yaptığı New York hattında sıkca seyahat eden Türk işadamları, yolcular bu taleplerinin yakın zamanda tatbik edilmesi için, Başbakan Binali Yıldırım, THY Genel Müdürü Temel Kotil'e. mail gönderdiler. 


TÜRK TOPLUMU NE DİYOR ?


Kemal Üstün. İşadamı, Mevlana Camii Yön. Kur. Bşk. New York seferlerinde, senelerdir, ailece THY ile uçarız. Tek yön bilet 400-500 dolar. Havada viski, şarap, bira, sınırsız ve bedava. İnternet paralı. TTNET den saati 10 dolardan satın almak lazım. İçki değil, İnternet sınırsız ve parasız olsun. Haberleşme çağında THY bunu yapmalı.


Hasan Ören . İşadamı. New Jersey Paterson Camii 2. Bşk. THY NY - İstanbul uçuşlarında internetin sınırsız ve parasız olması büyük prestij sağlar. Transit uçan yabancı yolcuların çok hoşuna gider. THY dan bunu acilen bekliyoruz. 


Ziya Erdemir. Petrolcu. İşadamı : Daha önce NY - İst. seferlerinde ücretsiz, limitsiz internet talebimiz oldu. 25 senedir Amerikada yaşayan Türk olarak senede çok sayıda İstanbul, Ankara'ya uçuyoruz. Yeniliklerin öncüsü THY nın, sınırsız internet hizmeti bekleniyor. Çok iyi olur. Müşteri sayısını artırır. Dünyada bazı hava yollarında ekonomi vs. ayırımı yapmadan internetin ücretsiz olduğunu biliyoruz. 


Mehmet Odacı . Müteahhit. İçki paralı, internet parasız- sınırsız olsun. Zira 10 saatlik yolculukda havada haberleşme çok gerekli. Hava alanına yakınını almaya gelen yolcu , saatlece uçağın iniş saati hakkında bilgi bekliyor. İrtibat kuramıyor. Sınırsız- Ücretsiz internet ile yolcular, haber sitelerinde gezinip, Dünya, Türkiye deki gelişmeleri takip edecekleri, maillerini okuyacakları için daha çabuk zaman geçer. Herkes ofisini 11 bin fite çıkaracak. Hayat devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum