Ünlü sunucu başarının sırrını anlattı

Ünlü sunucu başarının sırrını anlattı
Meslek yaşamlarına yön verme arifesindeki gençleri, alanında uzman isimlerle buluşturan Küçük İstanbul Buluşmaları’nın bu yılki ilk konuğu bu ünlü haber spikeri ve televizyon program yapımcısı İnci Ertuğrul oldu. Ertuğrul, meslekteki deneyimlerini ve h
Yarının başarılı bireylerini yetiştirmek amacıyla Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Küçük İstanbul Buluşmaları’  ünlü haber spikeri İnci Ertuğrul’u ağırladı. Ertuğrul’un, mesleki yaşamındaki tecrübe ve başarılarını anlattığı söyleşiye öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, İnci Ertuğrul’un babası, kız kardeşi, kızı, lise öğrencileri ve öğretmenler katıldı. Söyleşi önceci İnci Ertuğrul, kendisi için hazırlanan sunum karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Ertuğrul, hayatının dönüm noktalarını ve hakkındaki birçok bilinmeyeni içinde barındıran sunumu, duygulanarak dinledi.
 
EN BÜYÜK BAŞARI AİLE BAŞARISI
 
Hayatının anlatıldığı kısa tanıtım sunumunun ardından kürsüye gelen İnci Ertuğrul, Küçükçekmece'de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken başta Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay olmak üzere bütün protokol üyelerine teşekkürlerini iletti. İnci Ertuğrul, konuşmasına hayattaki en büyük başarının aile başarısı olduğunu söyleyerek başladı. Ertuğrul; “Aile ve bireyleri hayatımızdaki en büyük zenginliğimizdir. Hayat gelip geçici ama aile sıcaklığı her zaman bizimle beraber var olacaktır. Aileniz yoksa bir hiçsiniz ve mutsuz insanlardan öteye gidemezsiniz.” diye konuştu.
 
SINAVI KAZAMAYINCA HIRSIM ARTTI
 
Meslekteki deneyimlerini ve buralara gelme sürecini öğrencilerle paylaşan Ertuğrul; “Ben çocukluğumda bakkala kese kağıdı yapılan gazeteleri okumaya giderdim. Harçlıklarımla da hep kitap alırdım. Sonrasında çok istediğim TRT’nin açmış olduğu spikerlik sınavlarına girdim ama ilk girişimde kazanamadım. Bu beni daha da hırslandırdı. Sonrasında o sınavı kazanarak ve hayatın bana verdiği fırsatları da değerlendirerek buralara geldim.” dedi.
 
ÜLKENİN GELECEĞİ SİZSİNİZ
 
Programa gelen öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Ertuğrul; “Hayatınız ve sahip olduklarınızın kıymetini bilin. Siz bu dünyada teksiniz, bir tanesiniz. Kendinize değer verin ve başarabileceğinize inanın. Yaptıklarınızla hayatınızı değerli kılacak yine sizlersiniz. Ben hepinizin büyük yerlere geleceğine yürekten inanıyorum. Sizler bu ülkenin geleceği olacaksınız.” diyerek sözlerini bitirdi.
 
ÇİÇEĞİ BABASI VERDİ
 
Söyleşi sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden, İnci Ertuğrul’a katılımlarından dolayı plaket verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, çiçek takdimi için sahneye İnci Ertuğrul’un babasını çağırarak çiçeği kendisinin vermesini istedi. Çiçeği babasının elinden alan İnci Ertuğrul’un duygulu anlar yaşadı ve salonda alkış sesleri doruğa ulaştı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, “Ailenin kendi arasında diyaloğu, sevgisi, sevginin büyüklüğü ve güzelliği umarım hepimize güzel bir nasihat olmuştur. Ben bu duygularla İnci Ertuğrul’a geldikleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki İnci Ertuğrul’ların yetişmesine de bu program vesile olur.” diye konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.