Haberdar Gazetesi Yaşam Durağı olmayan durak

Durağı olmayan durak

Büyükçekmece’de İETT’nin eczane durağında yolcuların soğuktan ve yağıştan koruyacak kapalı bir alanın olmaması büyük tepkilere yol açıyor

Büyükçekmece’nin yoğun olarak kullanılan duraklarından birisi E-5 karayolu üzerindeki 'üstgeçit'tir. Halk arasında 'Eczane durağı' olarak bilinen yerde kabin olmaması özellikle kış mevsiminde vatandaşları zor durumda bırakıyor. Yağmurlu ve karlı havalarda vatandaşlar kabin olmadığı için çevredeki işyerlerinin saçaklarının altına sığınıyor. 






Esnafla sorun yaşanıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından altgeçitten yüzlerce metre ileriye alınan durağa kabin konmamasına tepki gösteren vatandaşlar, “Bazen dakikalarca burada beklemek zorunda kalıyoruz. Yağmurlu havalarda ıslanmamak işten değil. Çevredeki işyerlerinin içine ya da saçaklarına sığınıyoruz.






Bu durum hem esnafı hem de bizi zor durumda bırakıyor. Acilen buraya bir kabin yapılmasını istiyoruz” diye konuştu. Duruma tepki gösteren esnaflar ise “Hiç kabini olmayan durak olur mu hiçbir yetkili bu rezilliği görmüyor mu?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *