YAŞAM VADİSİ ADIM ADIM İLERLİYOR...

YAŞAM VADİSİ ADIM ADIM İLERLİYOR...
İstanbul'un en büyük parkı olma özelliğine sahip Beylikdüzü Yaşam Vadisi projesi çalışmaları kente yepyeni bir değer katmak için hızla devam ediyor. Kent içerisinde sahilden E-5 aksına dek alabildiğine yeşil ve sosyal bir yaşam alanı olacak projenin

Birçok etaptan oluşacak ve kenti baştan başa kapsayacak olan Yaşam Vadisi Projesi'ni tanıtan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 1 milyon metrekarelik yeşil alanı kapsayan projenin tamamlanma aşamasına gelen 1. etabını ilçe halkıyla birlikte inceledi, izlenen tanıtım filminin ardından vadi içerisindeki tüm projeyle ilgili bilgiler aktardı. Tanıtımda, Yaşam Vadisi Projesini kapsayan "Yaşam Vadisi Köprü ve Bağlantı Yolları Yarışması" ile "Cemevi, Kültür Evi ve Çevresi Yarışması" sonuçları hakkında bilgi de verildi.

 

"Vadi bu hizmet döneminde hayata geçecek"

 

Bir buçuk yıllık süreçte gelinen aşamanın paylaşıldığı tanıtımda, göreve geldikleri dönemde projenin tasarım olarak eksik olduğunu, alanında uzman kişilerle projeyi teferruatlı bir şekilde yeniden tasarladıklarını belirten Başkan İmamoğlu, Yaşam Vadisi'ni bu hizmet dönemi içerisinde tamamlayacaklarını belirterek projenin sadece Beylikdüzü'ne değil tüm İstanbul'a yeni bir yaşam alanı olacağının altını çizdi. Başkan İmamoğlu, Kamu adına yapacağımız her iş en iyisi olmalı. Biz halkımız adına kalitesiz iş yapmayız. Kentimizde geleceğe dönük miras niteliğinde yeşil alanlar üreteceğiz. Yaşam Vadisi de bu hedefimizin önemli bir kısmını oluşturuyor” diye konuştu.

 

Proje İstanbul'a yeni bir nefes olacak

İnsanların nefes alıp dinlenebileceği, sosyalleşerek kendini yenileyebileceği devasa bir yaşam alanı olacak Yaşam Vadisi Projesi içerisinde su oyunları alanları çeşitli anı parkları, tematik parklar, mini golf, satranç gibi açık hava oyun alanları, bitki gösteri alanları, çim amfi, dinlenme ve sosyal etkinlik alanları, bisiklet yolları, sanat atölyeleri ve sergi alanları bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.