Haberdar Gazetesi Yaşam Yıldız ailesinin acı günü

Yıldız ailesinin acı günü

Uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Yurdakul Yıldız (83), göz yaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Avcılar eski Saadet Partisi İlçe Başkanı işadamı Mehmet Ali Derya'nın uzun süredir hastanede tedavi gören kayınbabası Yurdanur Yıldız, hayatını kaybetti.

DERYA ve YILDIZ AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camiindeki cenaze namazında Beylikdüzü eski Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Ak Parti Avcılar İlçe Başkanı Ali Burak Tepe, İlçe yöneticileri, Ak Parti Avcılar Belediye Meclis Üyesi Süleyman Çelik, İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Cafer Sezgin, Aksev Avcılar Cami Vakfı yöneticileri, Ak Parti Avcılar eski İlçe Başkanları Aydın Ayhan, Gürhan Bilgiç, Gürsel Balaban, Ak parti Avcılar eski İlçe Yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda Avcılarlı katılarak, bu acı günlerinde Yıldız ve Derya ailelerini yalnız bırakmadılar.

Merhum Yurdakul Yıldız'ın naaşı öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin göz yaşları ile Büyükçekmece Mezarlığında defnedildi. Derya ve Yıldız aileleri cami avlusunda taziyeleri kabul ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *