'Yuva kursam daha iyi olurdu'

'Yuva kursam daha iyi olurdu'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk kez neden evlenmediği sorusuna yanıt verdi.
Star Haber’de soruları yanıtlayan Devlet Bahçeli,“Neden evlenmediği, evlenmediği için pişmanlık duyup duymadığı” sorusuna şu yanıtı verdi: “Yalnızlık değil de yuva kurulsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Bu bir kader meselesidir, üzerinde tartışma da yapılmaz, keşke demek de olmaz. Pişmanlık demeyelim ama aile kurulsaydı olurdu.”

Silivri ile köprü niyeti yok

“Balyoz davası sanığı Engin Alan’ın MHP’ye katılımıyla Ergenekon ile bağlantı olur kaygısı içinde oldunuz mu?” sorusuna da Bahçeli şu yanıtı verdi:

“Terörle amansız mücadelede önemli bir yeri bulunan şahsiyetin üzerinde yürütülen tartışmalara karşılık sahipsiz olmadıklarını güzel bir işaret vermeleri gerektiği inancıyla MHP’ye davet ettik. Silivri ile siyaset arasında köprü kurmak gibi bir niyetimiz yok.”

Suikasttan korkusu yok

Kendisine yönelik DHKP-C’nin suikast iddialarıyla ilgili soruya Bahçeli, “Birilerini çok masum göstermek istiyorsanız, birileri üzerinde herhangi bir gelecek inşa etmek istiyorsanız onu ölüm tehdidi ile tanıştırıp sonra da kullanmaya çalışıyorsunuz. Biz bu ikisine de uymayacak insan tipleriyiz” diye cevap verdi.

Gülen’e sevgi azalıyor

“Gülen Hareketi Türkiye’yi ele mi geçirdi?” sorusuna da cevap veren Bahçeli, “Türkiye kolay kolay ele geçecek bir ülke değil. Ancak Fethullah Gülen hareketinin uygulamaları ve Fethullah Gülen beyefendiye hareketimizde duyulan sevgi ve saygının azaldığı kanaatindeyim. Gülen hareketini şu an için tehlike olarak görmüyoruz. Ama kendilerine çekidüzen vermelerinde yarar vardır diye düşünüyoruz” dedi.

Hükümete kinayeli takdir

Bahçeli açıklamalarında hükümetin en güzel icraatının bölünmüş yollar olduğunu belirterek, “Yalnız bakımını da çok sık yapmalarında yarar vardır. Çok acele ile yapıldığından çukurlar oluşuyor. Ben seyahatlerimi kara yolları ile yaptığım için ziyadesiyle memnunum. Halkın da memnun olduğu kanaatindeyim. Bunu samimiyetle söylüyorum. En güzel icraatı bölünmüş yoldur en kötü icraatı ise ülkenin bölünmesidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.