Haberdar Gazetesi Yerel Gündem Esenyurt Belediyesi gazetecileri ağırladı

Esenyurt Belediyesi gazetecileri ağırladı

Esenyurt Saadetdere Kültür Merkezinde'10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” sebebiyle Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yerel ve ulusal basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Kadıoğlu’nun Saadetdere “Tarihi Kule” Kültür Merkez

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' yemek programında, Esenyurt Belediyesi Fasıl Müzik Grubu, yemek eşliğinde müzik dinletisi yaşattı.

Karakoç “1961 den bu yana 10 ocak günü”
Yemek ardından, Esenyurt Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Abdurrahman Ada açılış sunumunu yaptı. Sunum ardından Belediye Meclis Üyesi ve Basından Sorumlu Başkan Danışmanı Metin Karakoç günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Karakoç, “Bu ülkede olup biteni bizlere 7/24 ulaştıran, her türlü havadisleri korkusuzca kamuoyuna yansıtan bütün gazetecilere teşekkür ederim.1961 den bu yana her 10 Ocak bizim için özel bir gündür. İnşallah bu günden sonra da günün önemi devam edecektir ”dedi.

Deniz “ Gazeteciler iyi kalem tutar”
Karakoç ardından, Kent Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Mihrican Deniz söz alarak, “Bizler mikrofonu tutmakta pek usta sayılmayız, kalem tutmayı daha iyi biliyoruz. Çalışan gazeteciler olarak daha iyi haklara sahip olmamız ve yaşadığımız sıkıntıların çözülmesi için mecliste de gündeme getirilmesi bizim için en iyi teşekkür olacaktır. Bizleri bu anlamlı bir günde onurlandıran, yerel ve ulusal gazeteci arkadaşlarımız ile bizi bir araya getiren Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Kubilay Çelik “meclisten yıpranma hakkımız verildi”

Programa katılan Güneş Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Kubilay Çelik; çalışan gazeteciler gününü kutlayarak gazetecilere tanınan hakların daha iyi seviyelerde olacağından umut ederek meclis kararı ile gazetecilere yıpranma hakkının verildiğini de kaydetti.

Mustafa Dolu, şehit gazeteciler andı

Akşam Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Dolu:”Canı pahasına gazeteciliği benimseyen ve bu uğurda şehit olan gazetecileri saygı ile anıyorum” diyerek şehit gazetecileri andı.

Kadıoğlu “gazeteciler toplumun sesidir.”

Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğu, basın temsilcileri ile sürekli diyalog içerisinde olduklarını ve basına destek olunması çağrısında bulundu. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Başkan Kadıoğlu, şöyle devam etti. "Gazeteciler toplumun sesidir. Demokrasinin en önemli gereği olan gazetecilik mesleğini en iyi şekilde icra eden ve gece gündüz demeden zor şartlarda da olsa görevini yapan sizlerin bu anlamlı gününü kutluyorum" dedi.

Esenyurt Saadetdere Kültür Merkezinde kutlanan programa katılan Yerel Basın Birliği Derneği Başkanı Nezir Karayün , Haberdar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert,Silivri Değişim Gazetesi İmtiyaz Sahibi A.Refik Bak ve çok sayıda yerel gazete sahip ve temsilcileri,ulusal gazete ajans ve televizyon temsilcileri de söz alarak günün anlam ve önemini belirterek böyle anlamlı bir program ile gazetecileri bir araya getiren Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu’na teşekkür ederek program sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *