Haberdar Gazetesi Yerel Gündem İşte Büyükçekmece’nin Ak adayları!

İşte Büyükçekmece’nin Ak adayları!

1 Kasım 2013 tarihi itibarıyla Büyükçekmece’den belediye başkan aday adayları olanlar Ak Parti ilçe teşkilatına dosyalarını teslim ettiler.

SANDIKÇI DA ADAY!

Aralarında Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı’nın da olduğu dosya sunan aday adayları dışında genel merkeze dosya veren 2009 AK Parti Büyükçekmece adayı İlker Gürbüz ve görüşmelerine adaylık devam eden 2004 AK Parti Büyükçekmece adayı Rahmi Yazıcı’nın da 2014 yerel seçimlerde Büyükçekmece’den aday olma ihtimali söz konusu.








İŞTE DOSYA VERENLER


Tek bayan aday adayı Deniz Erat Aktaş dışında; Ak Parti eski ilçe başkanı Av. Celal Babayiğit, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Recep Erol, Murat Hazıroğlu, Ali Kemal Çebi, Temel Eyüboğlu, Okan Gülkoku, Enver Yılmaz ve Gürbüz Türkan şimdiye kadar Ak Parti’den Büyükçekmece belediye başkan adayı olmak için dosya verdiler.

MÜDÜR AKTİF SİYASETE GİRDİ!


İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı 2009 seçimlerinde, devlet memuru olduğu halde Ak Parti adayı İlker Gürbüz’ün seçim çalışmalarına katılmakla suçlanmıştı. Aynı Sandıkçı böylece aktif siyasete girmiş oldu.
Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Rahmi Yazıcı ise bir taraftan, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı gibi diyalok kurduğu parti büyükleri ile diğer taratan halkın arasında sessiz sedasız çalışmalarını sürdürmekte.

HABERDAR ÖZEL HABER


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *