Haberdar Gazetesi Yerel Gündem Kar Yağışı Sonrasında Soluğu Mahallelerde Aldı

Kar Yağışı Sonrasında Soluğu Mahallelerde Aldı

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İstanbul genelinde olduğu gibi Çatalca'da da etkili olan kar yağışı ile birlikte ilçenin mahallelerine ziyaretler düzenliyor.

Kar yağışının etkilerini ve bununla birlikte mahallelerde ulaşım konusunda sıkıntıları da yerinde inceleyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, geçtiğimiz günlerde Gökçeali Mahallesi'nde su baskını yaşanan bölgede de yapılan çalışmalar sonrasında incelemelerde bulundu.


Mahalle ziyaretlerine devam eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Başakköy Mahallesi'nde de mola vererek Mahalle Muhtarı İzzet Dövi ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bu ziyaretlerde Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Akın ve Belediye Meclis Üyesi Cengiz Aydın da başkana eşlik etti.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *