Haberdar Gazetesi Yerel Gündem Kaymakam Taşdan’ın burnu da kokuyu aldı

Kaymakam Taşdan’ın burnu da kokuyu aldı

ÇATALCA Kaymakamı Nevzat Taşdan ‘Okul değil lağım çukuru' başlıklı haberimizden sonra Çatalca Çok Programlı Lisesi'ne giderek incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemelerden sonra “Moralim çok bozuk.

Kantinin önünde tuvaletten koridora lağım suyu sızıyor" yorumunu yapan Taşdan, "Okulda ağır bir koku da var. Sorun ise okul çevre duvarının bulunduğu zeminin göçmesi ve kanalizasyonu devre dışı bırakması" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürülüğü ve Kaymakamlık olarak durumu yetkili makamlara ilettiklerini ifade eden Taşdan, "Ancak bürokrasi işte ağır
işliyor. Durumun acil olduğunu tekrar yetkililere ileteceğim. Umarım müteahhit-idare restleşmesi çözülür. Ancak sorunun derhal çözülmesi lazım. Eğitim, bu durumdan olumsuz yönde etkilenmiş" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: GAZETE İSTANBUL
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *