Başkan Uzun, Beylikdüzü Fatih Koleji öğrencilerini makamında ağırladı. Yerel Yönetimler konulu dersleri ile alakalı Başkan Uzun ile görüşen öğrenciler, Başkan’a konuyla ilgili sorular sordular. Öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Yusuf Uzun, öğrencilerden Metrobüs ile ilgili gelen şikâyetlere de cevap verdi. Başkan Uzun, “Hiçbir nimet, külfetsiz olmaz. Zahmetini çekip rahmetine ulaşacağız. 29 Ekim tarihinde, metrobüsün hizmete girmesiyle Beylikdüzü’nün ulaşım noktasındaki sorunları büyük oranda giderilmiş olacak” dedi.
Hizmete açılan buz pisti ile ilgili de bilgi veren Başkan Uzun, “Buz pistimiz tamamıyla ücretsiz. Buradan faydalanmak için geri dönüşümü mümkün olan atık getirmeniz yeterli. Pistimiz haftanın 7 günü sizlerin hizmetinde” diye konuştu.
Yanlarında getirdikleri çiçeği Başkan Yusuf Uzun’a takdim eden öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Hediye takdiminin ardından ziyaretlerini tamamlayan öğrencileri kapıya kadar uğurlayan Başkan Uzun, ziyaretten ötürü öğrencilere teşekkür etti.