Haberdar Gazetesi Yerel Gündem Sağlıklı Bir Güne Merhaba Dediler.

Sağlıklı Bir Güne Merhaba Dediler.

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, spor yapan ilçe sakinlerine sağlıklı yaşam için elma ve su ikramında bulundu.

Beylikdüzü Büyükşehir Mahallesi Çamlık Koruluğu’nda, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu önderliğinde, sabahın erken saatlerinde bir araya gelen ilçe örgütü, yürüyüş alanlarında spor yapan vatandaşlara elma ve su ikramında bulunarak sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekti.
Aynı zamanda Bizimkent Aliya İzzet Begoviç Parkı’nda ağaçların sökülüp yerine buz pisti yapılmasına tepki amaçlı imza kampanyası düzenleyerek vatandaşların desteğini alan ilçe örgütü, yeşil alanların yok edilmemesi için konunun takipçisi olacaklarının sinyalini verdi.

NEFES ALDIĞIMIZ TEK YER
“Ağaçların Yok Olmasına Seyirci Kalma” yazılı afiş ve dövizlerle daha sonra Beylik Pazarı önünde bir arayan ilçe örgütü, yeşil alanları korumak amacıyla gerçekleştirdiği imza kampanyasında vatandaşlardan yoğun destek gördü. Bizimkent’te ağaçların sökülerek buz pisti yapılmasını ilçede tek nefes alınan yeşil alanların yok edilmesi olarak değerlendiren vatandaşlar, “Oksijen alanlarımızı yok ediyorlar” siteminde bulundu.
Vatandaşların yoğun desteğiyle gerçekleşen etkinliğe, CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle koordinatörleri katılım gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *