AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Milletvekili Adayı Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları, önceki akşam Kavaklı’da halkla buluştu.
SİZE KİM DEĞER VERİYOR?
AK Parti’nin Kavaklılı Silivri Belediye Meclis Üyesi Tamer Akın açılış konuşmasında “Biz slogan değil iş üretiyoruz” dedi.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da konuşmasında siyasetin Kavaklı ve Silivri’deki temsili üzerinden CHP’ye eleştirilerini yöneltti. Karakaş, “Kavaklı’da AK Parti dışında hangi partinin meclis üyesi var? Kavaklı’da başka partiden meclis üyesi var mı? CHP neden Kavaklı’dan birini seçilecek sıradan aday göstermedi? Size kim değer veriyor. Siyaset, milletin içinden, özünden insanlarla olur.
Kavaklı’da onların meclis üyesi yok. Silivri’den milletvekili adayı var mı? O da yok. Bakın AK Parti’den bakanların seçilebileceği bir sırada, içimizden, Silivri’den Tülay Hanım adayımız. Yıllardır Silivri’de CHP’nin bayrağını taşıyanlara “Siz milletvekili olamazsınız” dediler. Cezaevinden farklı vilayetlere aday seçiyorlar. Silivri’ye verdikleri değer bu. Silivri’nin sorunlarını bilen var mı? Yok. Bunu samimiyetimle söylüyorum ki, keşke CHP ve MHP’de Silivri’den seçilebilecek sıradan aday olsaydı. CHP’nin Hakkari’de kimlerle işbirliği, dirsek teması içinde olduğunu hepiniz gördünüz. Sizi adam yerine koymayanlar, buranın derdine çözüm bulamaz” dedi.