Haberdar Gazetesi Yerel Gündem Yarınlara ilk adım!

Yarınlara ilk adım!

Büyükçekmece Belediyesi bu yıl da geleneği bozmadı ve 200 çocuğu sünnet ettirdi. Akgün, “Çocuklarımızı yarınlara hazırlama aşamasında üzerimize düşeni yapmayı sürdüreceğiz” dedi

Büyükçekmece Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel toplu sünnet şöleninde bu yıl 200 çocuk daha sünnet ettirildi. Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne başvuran ailelerin çocukları, Büyükçekmece Belediyesi ve Kolan Hastanesi işbirliğiyle sünnet ettirildi.

GEREKEN YAPILACAK

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün toplu sünnet etkinliklerinin bundan sonrada sürdürüleceğini belirterek “Büyükçekmece Belediyesi olarak, çocuklarımızı yarınlara hazırlama aşamasında üzerimize düşeni yapmayı sürdüreceğiz. Bugün erkekliğe ilk adımlarını atan çocuklarımızı ve ailelerini tebrik ederim” dedi.  
 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *