Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Yoğun bir hafta sonunun ardından

Yoğun bir hafta sonunun ardından

Yoğun bir hafta sonu yaşadık. Cumhuriyet Balosu, Konuk ailesinin düğün töreni, e üzerine iş yoğunluğumuzu da ekleyince iki ayağımız bir pabuca girdi yine. Kılıçdaroğlu bu yoğunluğun arasındaki en önemli gündemdi sanıyorum. CHP Genel Başkanını misafir etti Silivri haftasonu. Ve CHP'li Belediye Başkanları ile ilçe başkanlarını. Toplantıyı organize eden Sarıyer Belediyesiydi, ev sahibi ise Silivri. CHP Silivri İlçe Başkanı çok başarılı bir ev sahipliği gerçekleştirdi ekibi ile birlikte. Ve başarılı bir yerel yönetim değerlendirme toplantısını geride bıraktı CHP. Değirmenci ve ekibini kutluyorum bu süreci başarı ile tamamladıkları için.
Ben de kısa bir görüşme yapma imkanı buldum o kargaşanın içerisinde Kılıçdaroğlu ile.. Ve Kılıçdaroğlu'nun Silivri ziyaretine dair bir hatıra olsun diye işte bu kareyi de paylaşmak istedim sizlerle...
Yaklaşan genel seçimler sürecinde CHP'liler kolları sıvadı mı gerçekten onu pek bilemiyorum ancak Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun salonda başkanlara yönelik konuşması sırasında, o başkanların bazılarını içerideki görüşmelerden çok farklı bir havada, dışarıda çay, kahve, sigara sohbetlerinde gördüğümüzün de altını çizerim. Bir partide genel başkan konuşurken ilçe başkanı veya belediye başkanı dışarıda çay kahve sigara içiyorsa da içeriden bi haberse, değerlendirmesini de ben yapmadan geçeyim en iyisi. 
 
Konuk ve Erzincanlı'ya mutluluklar
CHP'li Silivri Belediye Meclis Üyesi Nazif Konuk'un oğlu Ali Sercan Konuk, hafta sonu gerçekleştirilen görkemli bir törenle Nursen Erzincanlı ile yaşamını birleştirdi. Konuk ve Erzincanlı çiftine mutluluklar dilerim.
 
Karakaş ile özel söyleşi....
Siz bu satırları okurken ben muhtemelen o muhteşem söyleşiyi sizlere sunmaya hazırlanıyor olacağım. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ile öyle bir söyleşiye imza attık ki, iddia ediyorum çok konuşulacak.
Karakaş'ı bütün bilinmeyen yönleri ile ele aldık bu söyleşide... Bu söyleşide siyasetten çok geçmişini, çocukluğunu, gençliğini konuştuk Karakaş'ın. Ve tabii sürpriz konukları da oldu söyleşimizin. Karakaş'ı bir de eşi ve çocuklarından dinlemek istedik. Ve ortaya mükemmel bir söyleşi çıktı. Bütün detaylarını yarın okuyacaksınız gazetemizde. Aman ha, kaçırmayın.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Fatma Sarıbıyık Yıldırım Arşivi