6 yaşındaki kıza taciz

6 yaşındaki kıza taciz
Annesiyle gezerken kaybolan küçük kıza, çöp konteynırının arkasında...

SAMSUN'da 35 yaşındaki K.S.'nin, annesiyle gezerken yolda kaybolan 6 yaşındaki Z. E.'yi bulup çöp konteynırının arkasında cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi. Şikayet üzerine yakalanan şüpheli, "Ağlarken buldum evine götürüyordum" dedi. Z. E. ise "çöp konteynırının arkasına götürüp cinsel organımı ve vücudumu okşadı" diye konuştu. Sevkedildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan şüphelinin, cinsel taciz suçundan kaydı olduğu belirlendi.

Olay İlkadım İlçesi Unkapanı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Z.E. isimli kız, annesi 38 yaşındaki G.E. ile dolaşmaya çıktıktan kısa süre sonra kayboldu. Uzun süre kızını arayan ancak bulamayan anne G.E. polise giderek çocuğunun bulunmasını istedi. Bu sırada cinsel taciz suçundan daha önce suç kaydı olduğu bildirilen ve el arabasıyla hurda toplayan K.S. küçük kızı boş bir arazinin yanındaki çöp konteynırının yanında ağlarken buldu. Z.E., şüpheliye annesiyle gezerken kaybolduğunu bu nedenle ağladığını söyledi. K.S. görünmemek için çöp konteynırının arkasına götürdüğü küçük kızın cinsel organını ve vücudunu okşadıktan sonra kimseye anlatmaması konusunda uyarıda bulunup evine bırakmak üzere yola çıktı. Kızını arayan G.E. ise onu K.S. ile bir arada gördü. Kızını alan anne eve gitti.

Küçük kız evde annesine başından geçenleri gözyaşları içinde anlattı. Bunun üzerine G.E. kızını da yanına alarak polise giderek şikayetçi oldu. Z.E. polise verdiği ifadesinde, "Annemle gezerken kayboldum. Aynı mahallede oturan K.S. beni ağlarken buldu. Çöp konteynırının arkasına götürüp vücudumu okşayıp cinsel oraganımı elledi. Kimseye anlatmamam konusunda uyarıda bulunup beni evime bırakmak için yola çıktık. Bu sırada yolda annemle karşılaştık" dedi. Şikayet üzerine harekete geçen polis şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Polis ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen K.S., "Hurda toplarken çöp konteynırının yanında komşumuzun kızı olan Z. E.'yi ağlarken gördüm. Ne olduğunu sorduğumda kaybolduğunu ve evini bulamadığını söyledi. Elinden tutup götürürken yolda annesiyle karşılaşıp teslim ettim. Kesinlikle cinsel tacizde bulunmadım" diye konuştu.

Polis tarafından küçük yaşta kız cocuğuna cinsel istismar suçundan gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.