Akgün ”Herkes doğayı sevmeli…”

Akgün ”Herkes doğayı sevmeli…”
Büyükçekmece Belediyesi Temizlik Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü her eğitim–öğretim döneminde ilkokul ve lise öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla düzenlediği “Çevre ve Geri Dönüşüm“ seminerlerine bu senede start verildi.
Akgün ”Herkes doğayı sevmeli…”
 
Büyükçekmece Belediyesinden öğrencilere geri dönüşüm semineri…
 
Büyükçekmece Belediyesi Temizlik Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü her eğitim–öğretim döneminde ilkokul ve lise öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla   düzenlediği “Çevre ve Geri Dönüşüm“ seminerlerine bu senede start verildi.
 
Büyükçekmece Belediyesi Çevre Mühendisi Sibel Kökdemir’in Yalçın Çifçioğlu İlköğretim Okulu öğrencilerine verdiği   seminerde, çevre kirliliğine neden olan etkenler ve geri dönüşümün çevre kirliliğinin azalmasına sağladığı katkılar anlatıldı.
 
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün gelecek nesillere çevre duyarlılığının sağlam şekilde verilmesi gerektiğini vurguladı. Akgün;   “Çocuklarımıza    doğayı     sevmeyi bugünden öğretirsek gelecek de çevresel kirlilik yaşanmaz“ dedi.
Büyükçekmece Belediyesi olarak bütün okulların   koridorlarına atık pil ve katı atık geri dönüşüm kutuları yerleştirildiğini de kaydeden Başkan Akgün bu kutularında her   hafta düzenli olarak toplandığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.