Akgün muhtarlarla bir araya geldi…

Akgün muhtarlarla bir araya geldi…
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün 2010 yılının son haftasında, Büyükçekmece Albatros Restoran da muhtarlarla bir araya geldi.
2011 yılının Büyükçekmece için yatırım yılı olacağının altını çizen  Dr. Hasan Akgün, muhtarlara 2011 yılında çok önemli projeleri hayata geçireceğinin müjdesini verdi.

Yeni yılda mahalle mahalle dolaşıp toplantılar düzenleyerek vatandaşları yapılacak çalışmalarla ilgili bilgilendireceklerini belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; bu toplantılarımızda vatandaşlarımızın da görüşlerini alacağız. Onların isteklerini göz önünde bulundurarak   mahallelerde hizmetlerimizin önceliklerini bu görüşlere göre belirleyeceğiz” dedi.

Büyükçekmece Belediyesi’nin 2011 yılı içerisinde ekonomik şartlarının  her ne olursa olsun ilçe genelinde mutlaka kayda değer yatırımlar yapacaklarını belirten Başkan Akgün; “ Elektrik hatlarının toprak altına indirilmesi çalışmamıza devam edeceğiz. Yeni yeni yollar açarak vatandaşlarımıza  alternatif ulaşım imkanları sağlayacağız. Bunun yanı sıra kültür ve sanata yönelik etkinliklere halkımızın daha fazla ilgi göstermesi için her semte Cumhuriyet evleri açacağız” şeklinde konuştu.

Yemekli toplantıya katılan muhtarlarda Başkan Akgün’den bu toplantıları üç ayda bir yapmasını istediler.

Toplantıya şu muhtarlar katıldı; Atatürk, Fatih,K araağaç,19 Mayıs,Cumhuriyet,Dizdariye,Alkent,Çakmaklı,Pınartepe,Merkez,Muratçeşme,Batıköy,Güzelce,Bahçelievler,Yeni Mahalle,Ulus,Hürriyet,Türkoba.

..

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.