Akgün’den Baydemir’e hediye…

Akgün’den Baydemir’e  hediye…
Diyarbakır’da bulunan Başkan Hasan Akgün,ziyaret ettiği Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir’e 1467 yılında döneminin en iyi köprüsü olarak bilinen Büyükçekmece Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü’nün minyatürünü armağan etti.

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Ortadoğu ve Batı Asya Bölge Teşkilatı (UCCL/MEWA) toplantısı   Diyarbakır Sümerbank Resepsiyon Salonunda devam ediyor.Diyarbakır’da bulunan Başkan  Hasan Akgün,ziyaret ettiği Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir’e 1467 yılında döneminin en iyi köprüsü olarak bilinen Büyükçekmece   Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü’nün minyatürünü armağan etti. Baydemir de Başkan Akgün’e içinde çift başlı kartal ve sur ile çok inancı temsil eden mabetlerin yer aldığı bir levha hediye etti.

Toplantıya Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ev sahibi Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir katıldı.

Dünya da barış mesajlarının verildiği ve kısa konuşmaların   yapıldığı   toplantının ardından Başkan Akgün’ün de içinde bulunduğu bir heyet   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş’ın Başkanlığında   Diyarbakır Belediye   Başkanı Baydemir’i makamında ziyaret etti. Heyet bir süre   yeraltı ve yerüstü sularının kirliliğine neden olan   etkenlerden   korumak için biyolojik arıtma tesislerinin gerekliliği üzerine görüş alış verişinde bulundular.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.