Aşk cinneti!

Aşk cinneti!
ESKİŞEHİR'de evli 2 çocuk babası 42 yaşındaki Rıza Toğrul, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi 23 yaşındaki Derya Genç'i parkta tabancayla başından vurduktan sonra, silahı kendi başına dayayarak intihar etti.

Ağır yaralanan Derya Genç ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Genç kadının, kendisini tehdit eden Rıza Tuğrul'u dilekçeyle savcılığa şikayet ettiği belirtildi.

Uluönder Mahallesi Ali Fuat Cebesoy Caddesi'ndeki Rasim Kara Parkı'nda bugün saat 10.30 sıralarında meydana gelen olayda Rıza Tuğrul, bir süredir arkadaşlık yaptığı ancak kendisinden ayrılmaya karar veren Derya Genç'i cep telefonundan arayarak konuşmak için parka çağırdı. Yakındaki Neo Alışveriş Merkezi'nde bir oyuncakçı mağazasında çalışan Derya Genç, izin alarak parka gitti. İddiaya göre Rıza Toğrul, Derya Genç'e arkadaşlığı sürdürmek istediğini söyledi. Derya Genç'in ayrılmakta kararlı olduğunu belirtmesi üzerine de, yanında getirdiği tabancayı çekerek önce genç kadının başına bir el ateş etti. Ardından da tabancayı kendi başına dayayan Toğrul, tetiği çekti.

ERKEK ÖLDÜ, KADININ DURUMU AĞIR
Silah sesi üzerine olay yerine koşan vatandaşlar, biri kadın 2 kişinin kanlar içerisinde yerde yattığını görünce polise ve 112 acil servise haber verdi. Derya Genç ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne, Rıza Toğrul da başka bir ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Rıza Toğrul tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirirken, Derya Genç'in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

TEHDİT EDİNCE SAVCILIĞA DİLEKÇE VERMİŞ
İddiaYa göre Derya Genç, 2- 3 yıldır birlikte olduğu ve kendisine eşinden boşanmak için dava açtığını söyleyen Rıza Toğrul'un dava açmadığını öğrendi. Bunun üzerine ilişkisini bitiren Derya Genç, Rıza Toğrul tarafından sürekli tehdit edildi. Genç'in bu konuda Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi verdiği belirtildi. Toğrul'un son olarak konuşmak için derya Genç'i parka çağırdığı, yeniden birlikte olma teklifini kabul etmemesi üzerine de olayın gerçekleştiği kaydedildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, parkta dedektörle boş kovan ve mermi çekirdeği aradı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.