Balık restorantlarına yılbaşı denetimi

Balık restorantlarına yılbaşı denetimi
Yılbaşına sayılı günler kala Büyükçekmece Belediyesi Zabıta ekipleri başta eğlence merkezleri olmak üzere çeşitli iş yerlerine ani baskınlar düzenliyor…
Mimarsinan da ki balık restoranlarına ani baskınlar düzenleyen zabıta ekipleri   denetimlerde mutfakların genel durumu, havalandırma ve davlumbaz sistemleri, kullanılan mutfak araç ve gereçlerini kontrol ettiler.
Restoranlarda kullanılan gıda maddelerinin son kullanma tarihleri, üretim izni ve   çalışan personel ve aşçıların genel temizlik, giyim ve portör muayeneleri incelendi. Düzenlenen denetimlerle ilgili yapılan açıklamada rutin kontrollerin 2011 yılında da sık sık devam edeceği bildirildi.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün konuyla ilgili olarak, “Yılbaşı gecesi eğlence yerlerinde sağlık yönünden insanlarımızın sıkıntı yaşamalarını istemiyoruz. Bununla ilgili rutin denetimlerin yanı sıra vatandaşlardan da olumsuz gördükleri işyerleri hakkında ihbar ve şikayette bulunmalarını istiyoruz” dedi. Akgün, yapılan şikayetlerin derhal değerlendirilmeye alınacağını da belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.