CHP'li kadınlar "Çat Kapı" misafir oldular...

CHP'li kadınlar "Çat Kapı" misafir oldular...
CHP Büyükçekmece Kadın Kolu’da Mehtap Tazegül ve Yönetimi olarak ilçede ikamet eden bir aileye ziyarette bulundular
   Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgileri dahilinde  ve CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Zühal Samlı’nın  talimatları gereği olarak; yurt çapında bütün Chp ilçe kadın kolları 31.12.2010 Cuma  Günü Saat 14:00’te eş zamanlı olarak kendi ilçelerinde ikamet eden herhangi bir ailenin evine çat kapı misafir oldular.
CHP Büyükçekmece Kadın Kolu’da Mehtap Tazegül ve Yönetimi olarak ilçede ikamet eden bir aileye ziyarette bulundular.
Aile bireyleri ve hanede toplanan mahalleli kadınlarla sohbet ederek sorunlarını dinlediler. 2011 yılı ile ilgili beklentilerinin neler olduğunu sordular.
Keyifli, sıcak ve samimi bir ortam oluştu. Daha sonra Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun evin hanımına hitaben yazılmış mektubunu takdim ettiler.
Bunun üzerine hane halkı memnuniyetlerini belirtti. Evin büyükannesi duygulanarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sevgi ve saygılarını sunup, sağlıklı ve uzun ömür temennilerinde bulunarak ‘’ikinci  Karaoğlanımız hepimizin umudu, Kılıçdaroğlu bir an  önce başımıza gelmeli’’ dedi.
Ayrıca CHP Büyükçekmece Kadın Kolu üyeleri o ortamda bulunanlara yeni yıl münasebetiyle hediyeler vererek, yeni yıl kutlaması dileklerinde bulundular, o anı ölümsüzleştirmek için birlikte fotoğraf çekildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.