HİZMET BOYNUMUN BORCUDUR

HİZMET BOYNUMUN BORCUDUR
1 Kasım seçim çalışmalarını sürdüren MHP Kars 1. sıra Milletvekili Adayı Erkan Koçali, "Kars'a hizmet boynumun borcudur. Ben ayırmak için değil birleştirmek için aday oldum. Kafkas Şehr-i Kars için taşın altına elimi koydum, artık gün birlik ber

Uzun süre CHP'de siyaset yaptıktan sonra MHP saflarına katılan ve Kars'tan birinci sıra milletvekili aday olan Erkan Koçali seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında köy köy mahalle mahalle gezen Koçali milletvekili seçilmesi halinde Kars'a hizmet etmenin boynunun borcu olduğunu belirtti. "Ben ayırmak için değil birleştirmek için aday oldum" diye konuşan Koçali, "Kars'ın geleceği için Kafkas Şehr-i Kars için taşın altına elimi koydum. Artık gün birlik beraberlik günüdür. Gün var olma günüdür. Kapalı kapılar ardında gizli siyaset yapma günü değildir. Var olma günüdür. Yerlisini, Azerisini Terekemesini, Kürdünü, Alevisini MHP çatısı altında birlik olmaya davet ediyorum" açıklamasını yaptı.

Herkesin kapısını çaldık

Gittiği her yerde ilgiyle karşılanan Koçali, yapılan son anket çalışmasında MHP'nin Kars'ta ikinci parti olduğunu vurguladı. Seçim çalışmalarını MHP teşkilatları ile uyumlu bir şekilde sürdürdüğünü dile getiren Koçali, "Sayın İl Başkanımız, belediye başkanımız, Ocak Başkanımız ve bütün partilillerimizle birlikte çalmadığımız kapı bırakmadık. Hangi partiye oy verirse versin herkesin ayağına kadar gittik. Şayet Türkiye'de bir kardeşlik iklimi yaratılacaksa bunun öncüsü MHP olacaktır" ifadelerini kullandı.

Kardeşliğin teminatı MHP'dir

7 Haziran Genel Seçimleri'nden sonra Türkiye'nin her tarafında meydana gelen patlamaların halkı ciddi derecede rahatsız ettiğini belirten Koçali, "MHP bu topraklarda bin yıllık kardeşliğin en büyük savunucusudur. Bunu da her fırsatta en güçlü şekilde dile getirmektedir. Ülkeyi kaosa sürükleyenlerin önünü kesecek olan da yine Milliyetçi Hareket Partisi'dir. MHP bu ülkenin emniyet sıbabı olduğu kadar birlik, beraberlik ve kardeşliğinin de teminatıdır" diye konuştu.

Koçali'ye üst düzey destek

Kars'ta seçim çalışmalarını yürüten Erkan Koçali'ye MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya ve MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da destek verdi. Kaya ve Vural MHP adayları ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirerek partilerine oy istedi. MHP'nin Kars'ta en kötü ihtimalle bir milletvekili çıkaracağını belirten kurmaylar, yapılan seçim çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

GAZETEİSTANBUL




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.