İşçi mi taşıyor ‘PATATES’ mi belli değil!

İşçi mi taşıyor ‘PATATES’ mi belli değil!
Önceki gün Büyükçekmece belediyesi temizlik işçilerini taşıyan kamyonet adeta faciaya davetiye çıkarırcasına seyir halindeydi.
İşçi mi taşıyor ‘PATATES’ mi belli değil!
 
Önceki gün Büyükçekmece belediyesi temizlik işçilerini  taşıyan kamyonet adeta faciaya davetiye çıkarırcasına seyir halindeydi.
 
Yan tarafta fotoğrafta da göründüğü gibi işçiler kamyonetin römorkundan sallanarak trafikte tehlike saçmak bir yana kendi hayatlarını da riske ettiklerinin farkında değillerdi.
Mimarsinan Mimaroba civarında önceki gün üzerine Büyükçekmece Belediyesi yazan, 34 DT 7099 sivil plaka resmi yazılı bu kamyonet sürücüsü olayın farkında olmada römorkuna doldurduğu işçileri belikli bir yere ulaştırmaya çalışıyordu.
Bu durumu şaşkınlıkla izleyen çevre sakinleri ise ‘Bu kamyonet sanki can taşımıyor da patates taşıyor. Allah korusun can kaybı yaşanmadan yetkililer gereğini yapmalı’ diye konuştular.
Bildiğimiz kadarıyla trafikte bu durumda seyahat edilmeme yasağı var, hadi yasağı geçtik işçiler bu tehlikenin farkında değil mi? Ne diyelim bizden uyarması. Umarız tekrarı yaşanmaz…. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.