KARSOD ‘da SERKA'ya ziyaret

KARSOD ‘da SERKA'ya ziyaret
Turizm Birliği Başkanı Halit Özer ve Başkan Yardımcısı Erdal Okumuş, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın İbrahim Taşdemir'i ‘i makamında ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Pandemi nedeni ile Ajans ve İşletmeler arası süreçlerin biraz daha ılımlı hale gelmesi ve bu konuda kalkınma ajansının eskiden olduğu gibi yine bir çok işletme ve esnafa yol göstermesi, kurumsal anlamda öncü olunması gibi konuşmalar gerçekleşti. 

Birlik başkanı Özer; "Sayın Genel Sekreterimiz ile yaklaşık 10 yıl evvel olduğu gibi tekrardan beraberce birlik beraberlik altında aynı heyecan ve aynı öz veri ile gayretli çalışmalara başlayacağız. Genel Sekreterimiz İbrahim Bey yıllar önce de Kars ve bölge turizmine destek olup çalışmalar ortaya koymuştur. Geçmiş yıllarda bir çok başarılı süreçleri de beraberce sürdürdüğümüz çalışmalarımız oldu. Ayrıca kendisine ajans içinde yaptığı bir takım yenilik ve değişikliklerden dolayı çok  teşekkür ederim.  Ajans içinde kurulan turizm birim başkanlığı için de daha da başarılı çalışmalar ortaya koyacaklarını belirten Genel Sekreterimize ve Birim Başkanı Çağrı Bey'e de başarılar dilerim. Her türlü yenilik çalışmalarda da beraber olacağımızı ayrıca belirttik." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.