Necmi Kadıoğlu ne yapmak istiyor!

Necmi Kadıoğlu ne yapmak istiyor!
Esenyurt Belediyesi sorumluluğunda olmamasına rağmen Büyükçekmece’ye adliye, Nevşehir Hacıbektaş’a misafirhane, ilçeye devlet hastanesi yapıyor. Ayrıca Fatih Sultanahmet’teki İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hizmet binasını da tadilattan geçiriyor.
 Alevi vatandaşlar için misafirhane
Esenyurt Belediyesi’nin sorumluluğunda olmayan alanlarda, çeşitli yatırımlar yapması dikkat çekti. Sağlık Bakanlığı’nın yapması gereken Esenyurt Devlet Hastanesi için kolları sıvayan Belediye, Nevşehir Hacıbektaş'ta da16 dönümlük bir arsa alarak Alevi vatandaşlara kolaylık sağlanması için bir misafirhane yapacak. Büyükçekmece eski Askeri Şube'nin olduğu alanda da adliye inşaatına başlayan Esenyurt Belediyesi devletin yapması gereken birçok yatırımı üstlenerek bir nevi devletin yerini almış oldu.  

Neden özellikle Büyükçekmece Adliyesi
Cağaloğlu'ndaki İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının tadilat ve onarım işlerini de Esenyurt Belediyesi’nin yapacağı öğrenildi. Belediyenin görev ve sorumluluğunda olmayan tadilat ve onarım işinin ihalesinin 18 Nisan’da belediye binasında yapılacağı duyuruldu. Görev tanımı içinde yer almayan hizmetler için harekete geçen Esenyurt Belediyesi’nin özellikle Büyükçekmece’de adliye binasının yapımını üstlenmesi 2019 yerel seçimleri öncesinde şimdiden tartışılmaya başlandı. NİHAL ALTINGÖVDE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.