Öğretmenler artık daha iyi dinlenebilecekler…

Öğretmenler artık daha iyi dinlenebilecekler…
24 Kasım Öğretmenler Günün de Büyükçekmece Akçansa Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulunu ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, öğretmenler odasındaki masa ve sandalyelerin kullanılmaz hale geldiğini fark etti. Öğretmenlere mobily
Öğrencilerini büyük fedakarlıklarla yetiştiren öğretmenlerin teneffüslerde daha rahat ortamlarda dinlenmeleri geçirmeleri gerektiğini savunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, öğretmenler odasının da en az okul müdürlerinin odaları kadar konforlu olması gerektiğini söyledi.
İlçe genelindeki okulların tüm ihtiyaçlarını olanaklar dahilinde karşılamaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Akgün belediye olarak eğitimin çalışmalarında önceliğinin olduğunu dile getirdi.
Eğitime önem veren bir belediye başkanına sahip oldukları için kendilerini şanslı gördüklerini belirten Büyükçekmece Akçansa Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu Müdürü  Cemal Kaya da konuyla ilgili;  “Öğretmenlerimizin teneffüslerde kullandığı öğretmenler odasındaki mobilyalar gerçekten kullanılamaz hale gelmişti. Öğretmenler gününde okulumuzu ziyaret eden Belediye Başkanımızın söz verdiği bu mobilyalar gerçekten iyi oldu. Artık öğretmenlerimiz daha iyi dinlenerek derslerine daha dinlenmiş olarak girebilecekler”dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.