Püskürtme Çim Nedir? Hem pratik hem de ekonomik

Püskürtme Çim Nedir? Hem pratik hem de ekonomik
Çatalca'da daha evvel uygulanmamış yöntemle çim ekimi yapılacak. Püskürtme çim uygulamasının ne olduğu konusundaki bilgiler haberimizde yer almaktadır.


Püskürtme Çim Nedir

Hazır çim pahalı bir uygulamadır ve her toprak hazır çimi kabul etmez. El ile çim ekme çok zahmetli bir iştir. Küçük alanlarda kolay gözükse de ekimden sonra her tarafta yeterli miktarda çim çıkmamaktadır. Püskürtme çim ise özel bir yatak örtüsü ile birlikte çimi toprakla buluşturmaktadır. Bu sayede hangi cins toprak olursa olsun kendi yuvasında çimin çıkmasını sağlar. İçerdiği doğal yeşil pigment sayesinde çim çıkana kadar estetik görüntüsünü muhafaza eder. Püskürtme çim kesinlikle organiktir


NEREDE KULLANILIR

Püskürtme çim her alanda rahatlıkla kullanılan bir yöntemdir, serme çimden yüzde 50-70 daha uyguna mâl olmaktadır. Parklar bahçeler otoban kenarları karayolları havalimanları erozyona uğramış alanlar bataklık kurutma çöplük kapatma moloz kapatma yangin sonrasi olusan tahribatı kapatma site cevre duzenleme ve daha yesil görmek istedigiz her alanda kullanılabilir.

püskürtme çim

NASIL UYGULANIR

Püskürtme çim tohum, gübre, ve formülü bize ait olan doğal pigment maddelerin özel bir formülle karıştırılması ile oluşur. (malç) Makine içinde hazırlanmış homojen karışım toprak üzerine püskürtülür tohumun filizlenmesi ve gelişimi için gerekli ortam sağlandığından çimlenme hızlı ve kaliteli olur. Çim kökleri güçlü olduğundan toprakla teması çok daha kuvvetli olur size 'de bunu izlemenin keyfi kalır

EROZYONA KARŞI DAYANIKLIDIR

Püskürtme çim erozyona karşı harika bir malzemedir. İçerdiği örtü sayesinde erozyona uğramış alanları hızlı bir şekilde çim ile buluşturmakta ve erozyonu kontrol etmekte fayda sağlamaktadır. Erozyon çeşitlerinden olan su erozyonu en etkili erozyondur. Bu erozyonda yağmur damlalarının aşındırmasının yanında yüzey akışa geçen sularında önemli bir etkisi bulunmaktadır.

püskürtme çim

Püskürtme çim yapaymıdır ?
Hayır püskürtme çim tamamen bildigimiz organik çimdir.

Neden püskürtme çim yapmalıyım?
püskürtme çim serme çime göre yaklaşık yüzde 50-70 daha uyguna mal olur uygulanması kolaydır homojendir toprağa mineral sağlar püskürtme cim her yerde her alanda rahatlıkla kullanilabilir.

püskürtme çim

Uygulama ne kadar sürer ve çim ne zaman çıkar?
Uygulama alanının büyüklüğüne göre değişiklik gösterir.ortalama 1 günde bir makina ile 10 dönüm alan ekilebilir.Tesviye işiniz (toprak ekleme yada düzeltme) bittikten sonra ekibimiz hızlı bir şekilde ekimi yapar ve 14 içinde çimleriniz filizlenmeye başlar.

püskürtme çim

Nereye uygulanır
Yesil görmek istediğiniz toprak olan heryere uygulanır. söz verdiğimiz gibi dünyayı yeşillendirmeye geldik.

Püskürtme çim için 05533700400 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.