Resmi ilan gelirlerini artırmaya çalışıyoruz

Resmi ilan gelirlerini artırmaya çalışıyoruz
Başbakan Yardımcısı Arınç, Marmaris'teki bir otelde düzenlenen ''Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması'' toplantısının açılışında konuştu.
 Resmi ilan gelirlerini artırmaya çalışıyoruz
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Basın İlan Kurumu aracılığıyla resmi ilan gelirlerini artırmak için büyük çabalar harcadıklarını belirttti.


Bülent Arınç, ''Bazılarının art niyetli söylemlerinin aksine biz resmi ilanları kesmek bir yana misliyle artırdık'' dedi.
Arınç, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından Marmaris'teki bir otelde düzenlenen ''Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması'' toplantısının açılışında yaptığı konuşmada, gazetecilere seslenerek, ''Yerelde ne kadar kaliteli iş yaparsanız bu kalite merkeze de yansıyacaktır. Sizin halkın sesine ne kadar çok yer verip onu yansıtırsanız merkezde buna kayıtsız kalmayacaktır'' diye konuştu.

Yerel medyanın güçlenmesi için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını vurgulayan Arınç, ''Basın İlan Kurumu aracılığıyla resmi ilan gelirlerini artırmak için büyük çabalar harcıyoruz. Bazılarının art niyetli söylemlerinin aksine biz resmi ilanları kesmek bir yana misliyle artırdık. Her yıl tarifelere zam yapmak suretiyle... İnşallah önümüzdeki yıl ocaktan itibaren de resmi ilan tarifelerinde artışa gideceğiz. Ama sadece 2012 yılı içinde 250 milyon liraya yakın bir resmi ilan dağıttığımızı ifade etmek istiyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.