Salı pazarına düzen geldi!

Salı pazarına düzen geldi!
Büyükçekmece’nin en eski ve en büyük alışveriş alanı olan Salı Pazarı’ndaki başıboşluk, yurttaşları canından bezdirmişti. Gazetemizde yer alan haberin ardından ilk kez kurulan pazarda Büyükçekmece Belediyesi zabıtaları geniş önlemler alarak ortaya çıkan

Büyükçekmece’nin en eski ve en büyük alışveriş alanı olan Salı Pazarı’ndaki başıboşluk, yurttaşları canından bezdirmişti. Gazetemizde yer alan haberin ardından  ilk kez kurulan pazarda Büyükçekmece Belediyesi zabıtaları geniş önlemler alarak ortaya çıkan başıbozuk görüntülere izin vermedi.

Kim kime dum duma idi

Bir hafta önce “Salı pazarı kim kime dum duma” başlıklı haberimizin ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, harekete geçti. Çok sayıda zabıta ekibi geniş bir alanda kurulu olan Salı Pazarı’nda düzeni sağlamakla görevlendirildi.

İzin vermediler

Pazar yerinde önlem alan belediye zabıtaları ve görevlileri,araçların gelişi güzel park yapmalarından, işportacılara, bunların kapalı Pazar dışında kurdukları Pazar çadırlarındaki iplerini ağaçlara bağlayarak zarar vermelerine kadar tüm sorunlarla tek tek ilgilendiler.Pazara yurttaşları taşıyan minibüslerin bile  düzen içerisinde trafiği aksatmadan yolcu almasına kadar her noktayı düşünen belediye görevlileri hem esnafa hem de pazara gelenler “Böylesi de oluyormuş” dedirtti.

Teşekkür ettiler

Belediye yetkililerinin bu uygulamasını gören ve gazetemize sorunu gündeme taşıdığı için de teşekkür eden Büyükçekmeceliler “Demek ki istenince oluyormuş. Herkes sorumluluk içerisin de düzene girmiş Artık evimize de pazara da rahat girip çıkıyoruz” diyerek yapılan hizmetten memnun olduklarını söylediler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum