TARSİM Manisa’da çiftçilerle buluştu

TARSİM Manisa’da çiftçilerle buluştu
2015 yılı boyunca bir rota doğrultusunda Türkiye’yi şehir şehir gezen ve sigortanızı ihmal etmeyin çağrısında bulunan, merak edilen konulara cevap arayan TARSİM, Adana, Giresun ve Bursa’dan sonra Manisalı üreticilerle buluştu.

Sistem’in geleceğine yönelik önemli bir projeksiyon oluşturacak Çiftçiler Buluşuyor Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen toplantıya, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı ve Tarım Sigortaları Havuzu Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kemaloğlu, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı ve Tarım Sigortaları Havuzu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmet Genç, Tarım Sigortaları Havuzu Yönetim Kurulu Üyesi ve TARSİM Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu ile Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Yönetim Kurulu Üyeleri, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından, Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı’ndan, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nden ve TARSİM Genel Müdürlükten yetkililer, birimlerin ve Manisa Bölge Müdürlüğü’nün yöneticileri ile çalışanları, üreticiler, Sigorta Şirketlerinin Genel Müdürlük ve Bölge Müdürlüğü temsilcileri, İl-İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri, Tarım Kredi Kooperatifleri, Ziraat Odaları, Tarım Satış Kooperatifleri ve Birlikleri, Tarımsal Kalkınma Kooperatifleri ve Birlikleri ile Üretici Birliklerinden yetkililer, tarımsal kesime kredi sağlayan kuruluşlar, acenteler, basın mensupları ve TARSİM’in 2015 yılı tanıtım kampanyası yüzü Şoray Uzun katıldı.  


Şoray Uzun’un sunuculuğunu üstlendiği toplantının ilk bölümü üreticilere yönelik hazırlanan ve ilk kez gösterimi gerçekleştirilen eğitim filmi ile başladı. Eğitim filminin gösteriminin ardından açılış konuşmaları gerçekleştirildi. İlk bölümün sonunda TARSİM Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kemaloğlu tarafından Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’a 2015 yılında Manisa ilinde yaşanan doğal afetler ve çeşitli riskler sonucunda bitkisel ürünleri ve hayvanları hasar gören sigortalı üreticilere TARSİM tarafından yapılan 240 milyon liralık hasar ödemesini temsil eden sembolik bir çek sunuldu. Manisa’ya yapılan bu ödeme tutarı, TARSİM olarak şu ana kadar bir İl’e gerçekleştirilen en yüksek tazminat tutarı özelliği taşıyor. Açılış konuşmalarının ardından ikinci bölümde gerçekleştirilen oturumda ise, katılımcıların Sistem’e ilişkin soruları cevaplandı, talepleri ve önerileri tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.