. Kent Konseyinde gerçekleşen Kongrede İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ üçüncü dönem başkanlığına yeniden seçildi.
Tuncer Dağ Yeniden Başkan
Yoğun bir katılımın olduğu İl Dernekler Bu dönem başkan adayı olmayacağını açıklayan Tuncer Dağ, son günde tekrar aday gösterilmesi üzerine iki liste halinde seçime gidildi. Başkanlık ve yürütme kurulu seçimlerinin ayrı-ayrı yapıldığı seçimde Erzurum Dernek Başkanı Murat Bodur Alkan ile Ardahan Kültür Evi Başkanı Tuncer Dağ’ın liste çıkardığı seçim sonucunda Tuncer Dağ seçimi alarak bir dönem daha başkanlık yapacak.
26.03.2012 günü yapılan kongre sonucunda Birlik Başkanlığına Tuncer Dağ Yürütme Kurulu Üyeleri İstanbul Gümüşhane Federasyonu Genel Başkanı Hasan Akdemir, İstanbul Samsun Federasyonu Genel Başkanı Fikret Bıyık, Van Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Ayaz, Siirt Dernek Başkanı Vasfettin Sizer, Erzincan Derneğinden Yaşar Gül, Artvin Dernek Başkanı Namık Erkan Gök ve başkan adayı olan Erzurum Dernek Başkanı Murat Bodur Alkan dan oluştud.
Seçim sonrası konuşma yapan Tuncer Dağ ve Murat Bodur Alkan bundan sonrada yine hep beraber çalışacaklarını ve birlik beraberlik içerisinde hareket edeceklerini ifade ettiler.