Çatalca'da mezuniyet COŞKUSU

Çatalca'da mezuniyet COŞKUSU
Çatalca’da bulunan liselerin öğrencileri, topluca mezuniyetlerini kutladılar.Sürprizleriyle Çatalcalılara bir ilçede yaşadıklarını hatırlatan Kaymakam Nevzat Taşdan, toplu kep atma töreni düzenleyerek hiçbir liseli öğrenciyi mezuniyetinde "boynu bükük"

    Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, köy ve mahallelerde bulunan tüm orta öğretim kurumlarının mezuniyet törenlerini birleştirerek bir ilke daha imza attı.
Ziya Altınoğlu Stadyumu’nda 980 öğrenciye kep attıran Kaymakam Taşdan, hem velilere hem de öğrencilere unutamayacakları bir gece yaşattırdı. Katkılarıyla bulunan sponsorlara şiltle ve çiçekleri verildikten sonra keplerini havai fişek gösterisi ile birlikte fırlatan öğrenciler, büyük bir mutluluk seremo-nisi gerçekleştirdiler.

Başarılar sizlerle olsun

Mezunlar adına İTO Çok Programlı Lisesi öğrencilerinden Tuğçe  Demir ve Kadir Has Üniversitesi’nden Prof. Dr. Ahmet Yörük’ün ardından, Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan’ın konuşması oldu. Kısa kestiği konuşmasında Kaymakam Taşdan, “O ya da bu nedenle her okulun mezuniyet töreni yapılamıyor. Öğrencilerin doyasıya eğlenmesini amaçladığımız bu törende tüm sponsorlarımıza, sahnenin kurulmasında emeği geçen Belediye Başkanımıza ve bugün burada evlatlarımızı yalnız bırakmayan siz değerli velilerimize teşekkür ederim” ifadelerini kullanıp öğrencilere gelecekte başarılar dilerken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Yavuz da böyle bir tablo görmekten mutlu olduğunu ifade etti.


Halaya karıştılar

Öğrenciler, Kültür Bakanlığı sanatçılarından Rahim İbecek ve Aynur Aydoğan’ın hareketli parçalarıyla yerlerinde oturamadılar. Halaylar çeken mezun öğrencilere Kaymakam Nevzat Taştan ve Öğretmen olan eşi Mukaddes Taşdan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Aydıner, AK Parti İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Tüfekçi, Milli Eğitim Müdürü Sadun Yavuz ile okul müdürleri ve öğretmenler de katıldı. Saha içinde gönüllerince eğlenen öğrencilere, türbinlerde bulunan aileleri de eşlik etti.


Katkılara şilt ile teşekkür

Toplu mezuniyet törenine sponsor olan firmalara, Çatalca Kaymakamlığı tarafından şilt verildi. Kadir Has Üniversitesi Rektörlüğü, Büyükçekmece AKÇANSA Çimento, SANKO Holding Çatalca Rüzgâr Enerjileri Santrali, Silivri Hayat Hastanesi, Sınav ve Uğur Dershaneleri’ne katkılarından dolayı plaket sunuldu. Çatalca ilçesinde bulunan 8 lisede birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilerin hediyeleri de Kaymakam Nevzat Taşdan, Belediye Başkanı Cem Kara ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Yavuz tarafından verildi. Liselerinden birincilikle mezun olan Cihan Demir (Anadolu), Tuğçe Demir (İTO), Ruhan Çoban (Kız Teknik), Oğuz Çam (Kestanelik), Tolga Boztuna (Arif Nihat Asya), Büşra Kurun (Anadolu İmam Hatip), Gülşah Özdemir (Karacaköy), Fatih Türk (Binkılıç), birer bilgisayar ile ödüllendirildiler. İkinci ve üçüncülerinin hediyeleri, Belediye Başkanı Cem Kara tarafından verildi.

Kepler, havai fişekle atıldı

Gecede bayrak ve flama devir teslimi yapıldıktan sonra beklenen en güzel ana gelindiğinde ise Ali Desidero olarak tanınan Yıldırım Memişoğlu, tüm öğrencileri sahne önüne davet etti. 980 öğrenci, hep birlikte keplerini havaya atarak mezuniyetin geleneğini yaşadılar. Dakikalarca süren havai fişek gösterisi gökyüzünü aydınlatırken, gençlerin büyük ilgi gösterdiği Grup84 de alkışlar eşliğinde sahne aldı.

İlçe bir arada

Toplu kep atma törenine Çatalca Kaymakamı Nevzat Taştan ve Eşi Mukaddes Taşdan, Belediye Başkanı Cem Kara ve Eşi Nurhan Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Aydıner ve eşi Hakim Ruhi Gül Aydıner, Kadir Has Üniversitesi’nden Rektör Prof. Dr. Ahmet Yörük, AK Parti İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, Çatalcaspor Başkanı Hasan Gökçe, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Tüfekçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Yavuz ve şube müdürleri, daire amirleri, sponsor firma yetki-lileri, öğrenciler ve velileri katılırken, Çatalca halkı da Ziya Altınoğlu Stadyumu’nu hınca hınç doldurarak, yerinde bir etkinlik yapıldığının mesajını verdiler. 

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum