OKULLARA ENGELLİ ASANSÖRÜ GELİYOR

OKULLARA ENGELLİ ASANSÖRÜ GELİYOR
Beylikdüzü Belediyesi, ilçe genelindeki engelleri kaldırmak için çalışıyor. Yapımına başlanan engelli asansörlerinin ilk ikisi Büyükşehir Mahallesi 75.Yıl Cumhuriyet Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çağdaş Yaşam Profesör Ahmet Merdivenci Ortaokulu’nda

Engellilerin, herhangi bir engelle karşılaşmaması için ilçe içerisinde engelli rampası yapımları da devam ediyor.

 Engelsiz yaşama öncü olmak adına çalışmalarını hızla sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, tamamladığı engelli asansörlerin yanı sıra ihtiyaç duyulan okullarda engellilere yönelik çalışmalar gerçekleştiriyor. Büyükşehir Mahallesi 75.Yıl Cumhuriyet Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çağdaş Yaşam Profesör Ahmet Merdivenci Ortaokulu’nda kullanıma açılan iki engelli asansörü, engellilerin kolay ulaşımı için hizmet vermeye başladı.

 

“Engellilerin Önüne Engel Koymayacağız”

 Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, engelli bireyler için yapılan çalışmaların insana yatırım olduğunu söyleyerek, “İlçe içerisindeki engelleri en kısa sürede kaldırmak bizim görevimiz. Ama daha da önemlisi, vicdanlarımızdaki engelleri kaldırmak. Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için bizler de davranışlarımıza dikkat etmeliyiz” diye konuştu.

 

Engelli Öğrenciler Rahat Bir Nefes Alacak

 Engelli asansörlerinin yanı sıra engelli rampasının da ulaşım için büyük önem taşıdığı Beylikdüzü’nde Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı Mahallesi 1 No’lu Sağlık Ocağı ve  Dereağzı Mahallesi Baki Gündüz İlkokulu’nda engelli rampası yapımını tamamladı. Son olarak Marmara Mahallesi İhlas Camii’nde yapımına devam edilen engelli rampası yakın zamanda hizmete girecek.   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.