Bu İtibarsızlaştırmayı Durdurun!

Bu İtibarsızlaştırmayı Durdurun!
Esenyurt İlçe Milli Eğitim müdürü Paşali Beşli’nin aniden hiçbir gerekçe göstermeksizin görevden alınmasına yönelik KAI Platformu tarafından basın açıklaması yapıldı.

Esenyurt İlçe Milli Eğitim müdürü Paşali Beşli’nin aniden hiçbir gerekçe göstermeksizin görevden alınmasına yönelik KAI Platformu tarafından basın açıklaması yapıldı.

İstanbul’da ve bölgemizde uzun yıllardır eğitimci kimliği ile bilinen ve 4 yıldır’da Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Paşali Beşli’nin hiçbir gerekçe gösterilmeden ansızın görevden alınmasını büyük bir teesür ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Göreve başladığı günden bu yana eğitim adına vermiş olduğu hizmetlerden dolayı tüm kesimler tarafından takdir toplayan başarılı bir yöneticiyi hiçbir gerekçe gösterilmeden görevden el çektirilmesini manidar buluyoruz.

Üstelik bu tip görevlerde bulunanları kamuoyundan da gördüğümüz kadarıyla verimli ve likayat sahibi olanların farklı bir görevlendirme yapılırken; daha iyi vasıflara getirildiğini bilmekteyiz. Fakat burada yapılan uygulama tam tersine bunca yıl emek vermiş, eğitime gönül vermiş bir hemşerimizi adeta itibarsızlaştırılmıştır.

Bizler Sivil Toplum Kuruluşları olarak hiçbir siyasi güdüm düşünmeksizin yapılanın tamamen Kars – Ardahan – Iğdır toplumuna yönelik olduğunu düşünüyoruz.

Eğitim gönüllüsü hemşerimiz Paşali Beşli’nin bu şekilde görevden el çektirilmesini KAI olarak kınıyoruz. Hemşerimize yönelik bu yaptırımın doğru olmadığı kanısındayız. Konunun muhataplarına Sivil Toplum Kurumları olarak buradan sesleniyoruz. Göreve iadeyi itibarını talep ediyor. Toplumumuzun bu konudaki hassasiyetinin dikkate alınmasını bekliyoruz…

                                                                  

                               Kars – Ardahan – Iğdır Platformu

İstanbul Ardahan Kültür Evi & Kars – Ardahan – Iğdır Platformu - Başkanı Efrail Çifçi

Büyükçekmece Kars – Ardahan – Iğdır Dernek Başkanı – Burçay Yıldız

Beylikdüzü Kars – Ardahan – Iğdır Dernek Başkanı – Temel Altuntaş

Kars Kültür Evi Başkanı - Ender Aslan

Iğdır Kültür Evi Başkanı - Ali Sakar

Esenyurt Kars – Ardahan – Iğdır Muhtarları

                                                                     

                                                           

Kamuoyuna Saygılarımızla…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.