Afet yönetim fuarı’na ziyaret

Afet yönetim fuarı’na ziyaret
Beylikdüzü Belediyesi ile işbirliği içinde geliştirilen 360 Derece Beylikdüzü projesini hazırlayan NETCAD firması, Afet Yönetim Fuarı’nda belediye birim müdürleri tarafından ziyaret edildi.
NETCAD ile birlikte 360 Derece Beylikdüzü projesini hazırlayan Beylikdüzü Belediyesi, NETCAD Firmasını Afet Yönetim Fuarı’nda da yalnız bırakmadı. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuarda Beylikdüzü Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Muhittin Doğanay, Bilgi İşlem Müdürü Oğuz Pamukçuoğlu ve Basın Danışmanı Hüseyin Türkoğlu NETCAD’in standını gezdi. Beylikdüzü’nde hayata geçirdikleri 360 Derece Beylikdüzü çalışmasını tanıtan NETCAD firmasına birim müdürleri çalışmalarda başarılar diledi. Fuardaki diğer standları gezen birim müdürleri, muhtemel afetlere yönelik hazırlanan fuarın önemli bir boşluğu doldurduğunu kaydettiler.
Kamusal işlemler internet üzerinden yapılabilecek
NETCAD firması, Afet Yönetim Fuarı’nda afetlerde kullanılmak üzere 360 derece çekim yapıp anında hasar tespiti yapan aracı ile tanıtımda bulunuyor. Beylikdüzü’nde de tüm sokaklar, bu araç ile kayıt altına alınarak vatandaşlar tarafından internet ortamından rahatlıkla izlenebiliyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un yönettiği projede vatandaşlar internet üzerinden giriş yaparak, tüm belediyecilik ve kamusal işlemlerini de takip edebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.