Akgün, Belediye Kent 2014 Fuarı'nda

Akgün, Belediye Kent 2014 Fuarı'nda
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, TÜYAP’ta düzenlenen Belediye Kent 2014 Fuarı’nda incelemelerde bulunarak, gelişen teknolojiyi hizmete çevirmenin yollarını aradı.

Ayağının tozuyla fuara gitti

Çin'de düzenlenen 55 ülkenin katıldığı Uluslararası Kentsel Yenilik Yarışması'ndan önemli bir ödülle dönen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, ayağının tozuyla Belediye Kent 2014 Fuarı'nı gezdi. TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'ndeki fuarın son günü olması nedeniyle tüm gününü burada geçiren Başkan Akgün, modern kentleşmenin gereği olan ürünleri yakından inceledi. 

"Teknolojiye takın takip"

 

Park bahçeler, temizlik işleri, fen işleri müdürlüklerince ihtiyaç duyulan son teknoloji ürünü araç gereçler hakkında da detaylı bilgi alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 2015 yılında hayata geçirilecek projelere ilişkin bazı siparişler verdi. Akgün, kentsel tasarımlarla ilgili stantlarda bulunan objeleri de yakından inceleyerek, stant görevlilerinden bilgi aldı.

 

"Bizim açımızdan oldukça yararlı"

 

Belediye Kent 2014 Fuarı'nın, yerel yönetimler için çok önemli bir fırsat olduğunu belirten Başkan Akgün; "Teknoloji baş döndürücü bir hızla ilerliyor. Bu açıdan bu tür fuarlar daha bir önem kazanmaktadır. Günümüzün modern kentsel tasarım uygulamalarına hitap eden, daha hızlı ve kalıcı hizmet adına ihtiyaç duyulan tüm araç ve gereçleri aynı çatı altında inceleme fırsatı bulabiliyorsunuz. Belediyemizce ihtiyaç duyulan ve yeni dönemde hayata geçirilecek olan projelerimize yönelik girişimlerde bulunduk. Fuar bizim açımızdan oldukça yararlı geçti" açıklamasını yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.