Akgün; Mecliste muhtarların özel sırası olacak

Akgün; Mecliste muhtarların özel sırası olacak
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarlarla ilgili çok önemli bir kararını açıklayarak, “bundan böyle belediye meclis toplantılarında muhtarlara özel yer ayrılacağını” söyledi. Muhtarların hem devleti hem de toplumu teslim ettiğinin altını


Belediye Meclis toplantılarına bazı muhtarların sürekli katıldığını ama bazılarının katılamadığını gözlemlediğini belirten Başkan Dr. Akgün, “Meclis’te üyeler, bürokratlar gibi muhtarların da yeri olmalı. Yeni belediye binamızdaki meclis salonunda özel bölüm ayıracağız. Binamıza geçinceye kadar da muhtarlar ziyaretçilere ayrılan bölümün en önündeki sıradan meclis çalışmalarını takip edecekler” diye konuştu.
Başkan Dr. Akgün, “Muhtarlarımız bundan sonra, Mecliste isimleriyle ayrılmış olan koltuklarda oturacaklar” ifadesini kullandı.

MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Öte yandan 2016 yılı bütçesinin görüşüldüğü Büyükçekmece Belediye Meclisinde, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar gününü kutladı.
19 Ekim Muhtarlar gününün kabul edilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirten Başkan Dr. Akgün,” Çok daha önceden olması gerekiyordu. Halk ile devlet arasında köprü olan muhtarların önemi büyüktür. Demokrasinin, cumhuriyetin, devletin ve tolumun temel taşı muhtarlarımızın günü bundan sonra her yıl kutlanacaktır” dedi. Dr. Akgün, muhtarlara günün anısına hediye verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.