Asla kanunsuzluğa müsaade yok…

Asla kanunsuzluğa müsaade yok…
AKGÜN ZABITALARI UYARDI...

   
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yaz sezonunun gelmesiyle birlikte Kumburgaz Ek Hizmet binasında zabıtalarla toplantı düzenledi.
 
Büyükçekmece de yaz aylarında artan nüfus ile birlikte vatandaşın huzur ve güvenliğinin sağlanması için zabıtanın çok daha iyi çalışması gerektiğini vurgulayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün,”Vatandaşların iyi bir yaz tatili geçirebilmeleri için belediye olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğumuzu yerine getirmek zorundayız” dedi.
 
Belediyeciliğin en önemli biriminin zabıta olduğunu söyleyen Başkan Akgün;” İnsanın doğumundan ölümüne kadar yaşamın her alanında var olan belediyenin en önemli birimi Zabıtadır. Sizler belediyemizin dışa açılan pencerelerinden birini oluşturuyorsunuz. Halkımıza hizmet ederken mutlaka nazik ve yapıcı olmalısınız” şeklinde konuştu.
 
Kanunsuz iş olmayacak…
 
Büyükçekmece de kanunsuzluğa kesinlikle müsaade edilmeyeceğini anlatan Akgün; “Yaz döneminde sahildeki yoğunluğun yanı sıra, ilçe genelinde kaçaklara, ruhsatsız alanlara anında müdahale edilecek. Kanun ve yönetmeliklerin uygulanmasında halkımızın sağlığı ve huzuru göz önünde tutularak kesinlikle esnek davranılmayacak” diye konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.